Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu vezi tot »

Mariana Chipirlin: viziune și acțiune pentru localitatea Perișor

Candidatul PSD a dovedit în ultimii patru ani că este edilul potrivit pentru Perișor. Cu un palmares impresionant de proiecte vezi tot »

Vestea anului pentru locuitorii județului Dolj!

Guvernul Marcel Ciolacu a prioritizat proiectul de realizare a conductei de transport gaze naturale pe traseul Segarcea – Băileşti- Pleniţa vezi tot »

Ionuţ Octavian Barbu, candidatul PSD Dolj pentru Primăria Cerăt: „Ce alții promit, eu realizez”

Exemplul unei conduceri durabile: continuitate și inovație în Comuna Cerăt, pentru al patrulea mandat Comuna Cerăt se aliniază tendințelor de vezi tot »

Partidul Social Democrat susține un lider ai tinerei generații la Amărăștii de Sus

Iulian Duță intră în lupta pentru primărie cu idei și obiective care vizează dezvoltarea comunității pe termen lung, dar și vezi tot »

 

Olguța Vasilescu anunță o adevărată lovitură financiară: ‘Se dovedește a fi un succes’

vasilescu

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, anunță o nouă lovitură financiară pentru orașul pe care îl păstorește. Potrivit Olguței Vasilescu, Târgul de Crăciun din Craiova se dovedește a fi unul de succes și în anul 2023.

Aceasta a punctat că „, municipalitatea a avut un profit net de aproape un milion de lei, bani proveniți din taxele plătite de comercianți, din parcări și din taxele plătite de hotelieri, fără a adăuga aici profitul Horeca (baruri, restaurante, hoteluri) unde gradul de ocupare a fost peste media anuală”.

Totodată, Olguța Vasilescu a menționat că Târgul de Crăciun din anul acesta are și sponsori.

„Târgul de Crăciun din Craiova se dovedește a fi unul de succes și anul acesta. După ediția trecută, municipalitatea a avut un profit net de aproape un milion de lei, bani proveniți din taxele plătite de comercianți, din parcări și din taxele plătite de hotelieri, fără a adăuga aici profitul Horeca (baruri, restaurante, hoteluri) unde gradul de ocupare a fost peste media anuală.

Anul acesta, avem și sponsori. Dar niciodată nu am gândit astfel de evenimente ca pe o afacere. Totdeauna ne-a interesat bucuria pe care Târgul de Crăciun o aduce tuturor, mai ales celor care nu își permit o vacanță de sărbători în alte țări sau localități din România.

Și nu suntem cu nimic mai prejos de piețele de profil din Europa, care s-au deschis deja, unele chiar de la începutul lunii noiembrie. Bucurați-vă de sărbători! La Craiova, Grinch nu vine!”.