Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află într-un oraș din România, potrivit britanicilor: ”Este și foarte ieftin”

Potrivit britanicilor, Craiova este pe primul loc în ceea ce privește amenajarea celui mai frumos târg de Crăciun din Europa. ”Orașul european, vezi tot »

Florin Cîțu: ”E normal ca PNL să-mi ridice imunitatea, dar nu demisionez din partid”

Fostul premier, Florin Cîțu, a declarat că este normal ca PNL să îi ridice imunitatea pentru ca DNA să poată vezi tot »

Breaking: Klaus Iohannis a dat undă verde urmării penale pentru Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă

Președintele Klaus Iohannis a dat undă verde cererilor de urmărire penală formulate de DNA în dosarul achiziției vaccinurilor din pandemie. Președintele României, Klaus Iohannis, vezi tot »

Geoană sugerează o candidatură ca independent la prezidențiale: Lansează o carte care prezintă un nou plan de țară

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, dă de înțeles că ar urma să candideze din postura de independent la vezi tot »

La PNL și PSD s-au ales marii jucători: cine vor fi eminențele cenușii ale campanie

Marile partide își fac pregătirea pentru super anul electoral 2024. În cadrul Biroului Politic al PNL, Lucian Bode a fost ales, vezi tot »

 

Olguța Vasilescu anunță o adevărată lovitură financiară: ‘Se dovedește a fi un succes’

vasilescu

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, anunță o nouă lovitură financiară pentru orașul pe care îl păstorește. Potrivit Olguței Vasilescu, Târgul de Crăciun din Craiova se dovedește a fi unul de succes și în anul 2023.

Aceasta a punctat că „, municipalitatea a avut un profit net de aproape un milion de lei, bani proveniți din taxele plătite de comercianți, din parcări și din taxele plătite de hotelieri, fără a adăuga aici profitul Horeca (baruri, restaurante, hoteluri) unde gradul de ocupare a fost peste media anuală”.

Totodată, Olguța Vasilescu a menționat că Târgul de Crăciun din anul acesta are și sponsori.

„Târgul de Crăciun din Craiova se dovedește a fi unul de succes și anul acesta. După ediția trecută, municipalitatea a avut un profit net de aproape un milion de lei, bani proveniți din taxele plătite de comercianți, din parcări și din taxele plătite de hotelieri, fără a adăuga aici profitul Horeca (baruri, restaurante, hoteluri) unde gradul de ocupare a fost peste media anuală.

Anul acesta, avem și sponsori. Dar niciodată nu am gândit astfel de evenimente ca pe o afacere. Totdeauna ne-a interesat bucuria pe care Târgul de Crăciun o aduce tuturor, mai ales celor care nu își permit o vacanță de sărbători în alte țări sau localități din România.

Și nu suntem cu nimic mai prejos de piețele de profil din Europa, care s-au deschis deja, unele chiar de la începutul lunii noiembrie. Bucurați-vă de sărbători! La Craiova, Grinch nu vine!”.