Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

Olguța Vasilescu anunță redeschiderea Horeca în Bănie

olguta-vasilescu-anunta-redeschiderea-horeca-in-banie

Craiova trăiește în haos din cauza unor decizii halucinante. Închise acum cinci zile, restaurantele și terasele s-au redeschis.

“Se redeschide Craiova! La propunerea presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Cosmin Vasile, s-a revenit asupra hotararii ilegale de inchidere a HORECA dupa doar 5 zile de la redeschidere, in conditiile in care legea permitea o noua modificare numai dupa 14 zile. Noroc ca in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta exista reprezentanti ai Consiliului Judetean si Primariei Craiova si ca au alta culoare politica decat ai prefecturii…”, a dclarat Lia Olguța Vasilescu.