FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA ajunge la editia a XIV – a

In fiecare an, luna mai este sinonima cu frumusetea, si cum nimic nu este mai frumos decat eterna gratie feminina, vezi tot »

Deputat Eliza Peța Ștefănescu: Ajutor de la Guvern pentru familii și persoane singure, de Paște

Doamna deputat Eliza Peta-Stefanescu - Grupul parlamentar al PSD: ”Perioada Paștelui este una în care niciun român nu ar trebui să fie sau vezi tot »

Codrin Ștefănescu a luat foc când a auzit întrebările de la referendum: Iohannis face pur și simplu bășcălie de români

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat că, prin întrebările la referendum anunțate de Administrația Prezidențială, președintele Klaus Iohannis vezi tot »

Daniel Barbu respinge acuzațiile DNA: Ca preşedinte al AEP, nu am oprit niciun control la partidele politice

Fostul şef al Autorităţii Electorale Permanente, Daniel Barbu, candidat ALDE la alegerile europarlamentare, a respins joi acuzaţiile DNA, precizând că vezi tot »

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la Cotroceni – Care sunt întrebările de la referendumul din 26 mai

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălin Dobrovolschi, a anunţat joi că preşedintele a semnat decretul referitor la întrebările pentru referendum. vezi tot »

 

Olguța Vasilescu aruncă bomba: Deci de mâine nu vom mai avea ministru la Transporturi

breaking news

Lia Olguța Vasilescu a anunțat miercuri, la Parlament, că de mâine activitatea Ministerului Transporturilor va fi blocată.

„Mâine va fi o problemă pentru Ministerul Transporturilor, pentru că expiră cele 15 zile. După 15 zile, nu se mai poate sub nicio formă ca persoana respectivă să rămână în funcție. Deci de mâine nu vom mai avea ministru la Transporturi, nu va putea să fie delegat la semnătură nicunul dintre secretarii de stat, pentru că în momentul în care încetează activitatea ministrului, automat delegările încetează de drept. Deci mâine vom avea un minister blocat. Nu mă întrebați pe mine cât de încet gândește președintele României”, a spus Olguța Vasilescu, în contextul în care Iohannis nu a făcut până acum un anunț cu privire la propunerea PSD la Ministerul Transporturilor.