Dăncilă închide gura cârcotașilor: ‘Noi am crescut pensiile. Pensionarii o văd şi o simt’

Viorica Dăncilă a reamintit miercuri că Executivul a crescut pensiile, adăugând că este “o abordare greşită” să se susţină contrariul.  vezi tot »

Dăncilă, fără emoții cu privire la moțiunea de cenzură: ‘Am încredere în susţinerea întregii coaliţii, am încrederea colegelor şi colegilor mei’

Viorica Dăncilă a declarat că nu are emoţii pentru cabinetul pe care îl conduce vizavi de moţiunea de cenzură pe vezi tot »

Motto-ul României la Preşedinţia Consiliului UE va fi ‘Coeziunea ca valoare comună europeană’

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că motto-ul României la Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene va fi “Coeziunea ca valoare comună vezi tot »

Premierul a făcut anunțul: ‘Astăzi sunt ultimele discuții pe buget’

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri la Parlament, că în cursul acestei zile vor avea loc ultimele discuții cu privire vezi tot »

Dăncilă dezvăluie ce s-a discutat în CSAT, după ce Iohannis a suspendat ședința: ‘Nu am discutat despre aceste subiecte’

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri la Parlament, că la ședința de marți a CSAT a discutat cu președintele Klaus Iohannis vezi tot »

 

Olguța Vasilescu aruncă bomba: Deci de mâine nu vom mai avea ministru la Transporturi

breaking news

Lia Olguța Vasilescu a anunțat miercuri, la Parlament, că de mâine activitatea Ministerului Transporturilor va fi blocată.

„Mâine va fi o problemă pentru Ministerul Transporturilor, pentru că expiră cele 15 zile. După 15 zile, nu se mai poate sub nicio formă ca persoana respectivă să rămână în funcție. Deci de mâine nu vom mai avea ministru la Transporturi, nu va putea să fie delegat la semnătură nicunul dintre secretarii de stat, pentru că în momentul în care încetează activitatea ministrului, automat delegările încetează de drept. Deci mâine vom avea un minister blocat. Nu mă întrebați pe mine cât de încet gândește președintele României”, a spus Olguța Vasilescu, în contextul în care Iohannis nu a făcut până acum un anunț cu privire la propunerea PSD la Ministerul Transporturilor.