Viorica Dăncilă bifează succesul PNDL1 și PNDL 2: ‘Cu ajutorul acestor programe am scos țara din noroaie’

Premierul Viorica Dăncilă le-a spus luni primarilor prezenți la reuniunea ACoR, că prin implementarea programelor PNDL 1 și PNDL 2 vezi tot »

ANPC, fără milă – Amenzi uriașe la marile lanţuri de hypermarketuri din Oltenia

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au aplicat 42 de amenzi, în valoare de 468.000 lei şi 12 avertismente vezi tot »

Săptămână de FOC în PSD! Liviu Dragnea a convocat CEx – Se caută înlocuitori pentru Mircea Drăghici și Olguța Vasilescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Această ședință va avea loc, marți, de la vezi tot »

SURPRIZĂ – Cine va reprezenta România la Eurovision

Piesa ”On a Sunday”, cântată de Ester Peony, a câștigat selecția națională pentru a reprezenta România la concursul Eurovision care vezi tot »

Ion Cristoiu: Ura, motorul campaniei. Olguţa Vasilescu, singura care poate să spună „Şo, pe Iohannis!”

Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că în acest an campania electorală se va axa pe emoţii, care vor ilustra o chestiune vezi tot »

 

Olguța Vasilescu aruncă bomba: Deci de mâine nu vom mai avea ministru la Transporturi

breaking news

Lia Olguța Vasilescu a anunțat miercuri, la Parlament, că de mâine activitatea Ministerului Transporturilor va fi blocată.

„Mâine va fi o problemă pentru Ministerul Transporturilor, pentru că expiră cele 15 zile. După 15 zile, nu se mai poate sub nicio formă ca persoana respectivă să rămână în funcție. Deci de mâine nu vom mai avea ministru la Transporturi, nu va putea să fie delegat la semnătură nicunul dintre secretarii de stat, pentru că în momentul în care încetează activitatea ministrului, automat delegările încetează de drept. Deci mâine vom avea un minister blocat. Nu mă întrebați pe mine cât de încet gândește președintele României”, a spus Olguța Vasilescu, în contextul în care Iohannis nu a făcut până acum un anunț cu privire la propunerea PSD la Ministerul Transporturilor.