Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

Olguţa Vasilescu: Asta facem cât timp voi vă distrați cu masochiștii de la PNL care l-au propus premier pe Câțu

lia olguta

Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, transmite un mesaj după ce PNL l-a propus premier pe Flori Cîţu. 

“Cât timp voi vă distrați cu masochiștii de la PNL care l-au propus premier pe Cîțu, noi ne pregătim de polei. La noapte vom scoate utilajele care vor împraștia material antiderapant pe străzi, iar dimineață 500 de angajați ai regiilor vor curăța trotuare.

Reamintim asociațiilor de proprietari și firmelor că este și obligația lor legală să curețe trotuarele aferente proprietăților. Luați-vă bocanci sau cizme care nu alunecă, fiindcă vin vremuri grele și trebuie să ne ținem bine pe picioare… În toate sensurile posibile…”, transmite Olguţa Vasilescu.