Autoritățile sunt în alertă – Cum arată traseul italianului bolnav de coronavirus? Bărbatul a intrat în contact cu zeci de oameni din momentul în care a ajuns în Oltenia

Autoritățile au stabilit traseul italianului bolnav de coronavirus în România. Bărbatul infectat cu coronavirus a intrat în contact cu zeci vezi tot »

Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier. Când va ajunge echipa PSD la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele politice la consultări. Delegaţiile PNL, PSD şi USR vor fi primele care vezi tot »

Ședință CSAT pe tema coronavirusului

Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri de la ora 14.00, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), tema principală vezi tot »

Marcel Ciolacu a făcut anunțul înainte de consultările de la Cotroceni: PSD susţine guvern de specialişti sau de uniune naţională

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că partidul susţine un guvern “de specialişti” sau este dispus să facă parte vezi tot »

MAE confirmă: Cât a stat italianul în CRAIOVA. ”A avut întâlniri de afaceri”

MAE a transmis informații oficiale despre italianul confirmat cu coronavirus, după ce a fost în România la soția sa, la vezi tot »

 

Olguța Vasilescu, CANDIDATURĂ la Primăria Craiovei. ”Fără emoții, am câștigat cu 60% data trecută”

lia-olguta-vasilescu-cafea

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că PSD ar fi avantajat de organizarea alegerilor anticipate simultan cu alegerile locale, deoarece PSD are cei mai mulţi primari din ţară. 

“Fiind alegerile în acelaşi timp, nu vom avea niciun fel de emoţii. Avem cei mai mulţi primari, aşa că parcă le pune Dumnezeu cu mâna”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu într-o conferinţă de presă. 

“Cu siguranţă voi candida la primăria Craiovei şi nu am niciun fel de emoţii nici dacă sunt alegeri în două tururi de scrutin. Deşi nu cred! Dar chiar şi aşa, eu am câştigat data trecută cu peste 60 la sută la Craiova, deci nu am de ce să am emoţii”, a mai spus Olguţa Vasilescu.