Nou record în privința cazurilor de COVID înregistrate în România: 614 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, un nou record în ceea ce privește numărul de cazuri înregistrat în 24 vezi tot »

Ciolacu, discuții cu Arafat despre noua lege privind carantina: ‘Va fi o lege coerentă și eficientă’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, joi dimineață, la Parlament, cu Raed Arafat și mai mulți colegi juriști vezi tot »

RECORD! 555 de cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, că în România a fost depășit pragul de 30.000 de îmbolnăviri, după ce vezi tot »

Marcel Ciolacu a răbufnit la adresa Guvernului Orban: ‘Naște un alt zombi legislativ și ne impune dezbatere în regim de urgență’

Guvernul Orban naște un alt zombi legislativ, a spus, marți seara, președintele PSD; Marcel Ciolacu, despre proiectul de lege al vezi tot »

ULTIMA ORĂ: Aproape 400 de noi cazuri de COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 397 de noi cazuri vezi tot »

 

Olguța Vasilescu, către Florin Cîțu: PNL se împrumută TRIPLU! Unde sunt banii?

olguta

Lia Olguța Vasilescu are o întrebare pentru ministrul Florin Cîțu după ce a spus că PNL se împrumută triplu față de PSD.

Vad la Realitatea Tv cum o domnisoara incearca sa ii puna intrebari de genul “nu-i asa ca…” lui Fenechiu. Laitmotivul zilei e ca a inceput si PNL sa se imprumute cât PSD. Gresit, papusa frumoasa! PNL se imprumuta TRIPLU, fata de PSD.

Si mai grav este ca, prin imprumuturile facute, dl Citu a sabotat, in mod deliberat, capitalul romanesc. Cele mai multe imprumuturi s-au facut in moneda nationala, ceea ce a condus la cresterea dobanzilor, cu efecte negative puternice in special la nivelul IMM-urilor, care, stiti bine, peste 90 % sunt firme romanesti.

Totodata, a pus presiune pe cursul valutar, obligand BNR sa arunce pe piata 1,3 mld. euro din rezerva valutara pentru a apara leul. Toate acestea sunt costuri pe care le vom suporta noi, cetatenii, nu dl. Citu care a si spus ca “ei nu vin cu bani de acasa”.

In autostrazi nu sunt. Ati taiat finantarile la toate santierele incepute de PSD.

In dezvoltare locala nu sunt. Ati taiat 30 mld. de la fondurile comunitatilor locale.

In programele de investitii lansate de PSD nu sunt. Ati inchis StartUp Nation. Ati oprit Prima Casa, desi Citu zice azi ca inca nu. Pai daca de la 2 mld ati pus in buget doar 200 de milioane, poti sa mai spui ca e functional? Ati anulat programul pentru statiunile balneare. Ati taiat finantarea pentru constructia de gradinite cu profil sportiv. Si lista poate continua.

Nici in spitale nu sunt. Ati taiat si aici bugetul. Nici la scoli sau programe educationale, unde avem cel mai mic buget ca pondere in PIB din ultimii ani.

Ce naiba fac astia cu banii????”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.