Autoritățile sunt în alertă – Cum arată traseul italianului bolnav de coronavirus? Bărbatul a intrat în contact cu zeci de oameni din momentul în care a ajuns în Oltenia

Autoritățile au stabilit traseul italianului bolnav de coronavirus în România. Bărbatul infectat cu coronavirus a intrat în contact cu zeci vezi tot »

Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier. Când va ajunge echipa PSD la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele politice la consultări. Delegaţiile PNL, PSD şi USR vor fi primele care vezi tot »

Ședință CSAT pe tema coronavirusului

Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri de la ora 14.00, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), tema principală vezi tot »

Marcel Ciolacu a făcut anunțul înainte de consultările de la Cotroceni: PSD susţine guvern de specialişti sau de uniune naţională

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că partidul susţine un guvern “de specialişti” sau este dispus să facă parte vezi tot »

MAE confirmă: Cât a stat italianul în CRAIOVA. ”A avut întâlniri de afaceri”

MAE a transmis informații oficiale despre italianul confirmat cu coronavirus, după ce a fost în România la soția sa, la vezi tot »

 

Olguța Vasilescu, către Florin Cîțu: PNL se împrumută TRIPLU! Unde sunt banii?

olguta

Lia Olguța Vasilescu are o întrebare pentru ministrul Florin Cîțu după ce a spus că PNL se împrumută triplu față de PSD.

Vad la Realitatea Tv cum o domnisoara incearca sa ii puna intrebari de genul “nu-i asa ca…” lui Fenechiu. Laitmotivul zilei e ca a inceput si PNL sa se imprumute cât PSD. Gresit, papusa frumoasa! PNL se imprumuta TRIPLU, fata de PSD.

Si mai grav este ca, prin imprumuturile facute, dl Citu a sabotat, in mod deliberat, capitalul romanesc. Cele mai multe imprumuturi s-au facut in moneda nationala, ceea ce a condus la cresterea dobanzilor, cu efecte negative puternice in special la nivelul IMM-urilor, care, stiti bine, peste 90 % sunt firme romanesti.

Totodata, a pus presiune pe cursul valutar, obligand BNR sa arunce pe piata 1,3 mld. euro din rezerva valutara pentru a apara leul. Toate acestea sunt costuri pe care le vom suporta noi, cetatenii, nu dl. Citu care a si spus ca “ei nu vin cu bani de acasa”.

In autostrazi nu sunt. Ati taiat finantarile la toate santierele incepute de PSD.

In dezvoltare locala nu sunt. Ati taiat 30 mld. de la fondurile comunitatilor locale.

In programele de investitii lansate de PSD nu sunt. Ati inchis StartUp Nation. Ati oprit Prima Casa, desi Citu zice azi ca inca nu. Pai daca de la 2 mld ati pus in buget doar 200 de milioane, poti sa mai spui ca e functional? Ati anulat programul pentru statiunile balneare. Ati taiat finantarea pentru constructia de gradinite cu profil sportiv. Si lista poate continua.

Nici in spitale nu sunt. Ati taiat si aici bugetul. Nici la scoli sau programe educationale, unde avem cel mai mic buget ca pondere in PIB din ultimii ani.

Ce naiba fac astia cu banii????”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.