Lia Olguța Vasilescu: Cetățenii să ceară explicații la asociațiile care nu doresc reabilitarea termică

383 de asociații de proprietari nu au depus la primărie nici măcar o singură semnătură cu acordul proprietarilor pentru reabilitarea vezi tot »

Udrea, liberă să plece din ţară după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare

Elena Udrea, condamnată marți la 8 ani de închisoare cu executare, poate să plece din ţară, a decis, vineri, Curtea vezi tot »

Cum ar fi fost intervenția de la Onești dacă nu era desființată Acvila, structura specializată a MAI

Tragedia de la Onești a arătat poate cel mai bine la ce se ajunge atunci când o instituție a statului vezi tot »

Explozie fără precedent a datoriei guvernamentale: 498 miliarde lei la finalul lui 2020

Datoria guvernamentală a ajuns la finele lui 2020 la 498,3 miliarde lei şi la o pondere de 47,7% din PIB, vezi tot »

Raport nazist din 1940 despre România. Planul de colonizare, pus în aplicare abia în zilele noastre

Un raport german din anul 1940, când la putere erau naziştii lui Adolf Hitler, stabileşte strategia de acţiune în România, vezi tot »

 

Olguța Vasilescu: Constructorul trebuie să urgenteze lucrările la Spitalului Filantropia

141986030_3650017188419289_3922065204419332822_n

Investițiile pe care Primăria Craiova le-a făcut în spitalele din subordine, în ultimii 9 ani, dovedesc faptul că sănătatea craiovenilor fost o prioritate pentru actuala administrație. În prezent se continuă amenajarea Ambulatoriului Spitalului Filantropia, iar primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a solicitat urgentarea lucrărilor.

Clădirea în care va funcționa ambulatoriul va fi complet renovată, se vor efectua lucrări de consolidare, se va înlocui tâmplăria existentă cu una eficientă energetic, se vor reface finisajele interioare și exterioare, intalațiile sanitare, termice și electrice. De asemenea, se vor monta centrale termice și de climatizare noi, ce vor asigura confortul termic al pacienților, dar și al personalului medical. În plus, se va monta un lift exterior nou pentru a facilita accesul în clădire al persoanelor cu dizabilități și al celor greu deplasabile și se va realiza, totodată, o rampă pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Clădirea ambulatorului va fi dotată cu instrumentar și aparatură de ultimă generație pentru următoarele specialități: cardiologie, medicina muncii, ortopedie, obstetrică–ginecologie, planning familial, neurologie, psihiatrie, alergologie, stomatologie, oftalmologie, chirurgie, urologie, dermatologie, ORL.

“Continuă amenajarea Ambulatoriului Spitalului Filantropia. Am cerut constructorului să urgenteze lucrările, deși este în avans cu ele, astfel ca în aprilie saloanele să poată fi folosite. Sănătatea rămâne pe primul loc între obiectivele mele ca primar”, a spus primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.