SURSE – Florin Cîțu a EXPLODAT, în spatele ușilor închise: ar putea prelua interimatul la Sănătate

Premierul Florin Cîțu ar fi fost extrem de nemulțumit de Vlad Voiculescu, iar decizia demiterii era una luată cu mult vezi tot »

Începe războiul! Dacian Cioloș tună și fulgeră după revocarea lui Voiculescu: ‘Este absolut inacceptabil’

Începe războiul în coaliție! Liderul PLUS Dacian Cioloș reacționează dur după revocarea lui Vlad Voiculescu, susținând că modul în care vezi tot »

Tot scandalul pentru doar patru pacienţi – Evacuarea în miez de noapte de la Spitalul Foişor mai putea aştepta

Doar patru pacienți cu COVID-19 au ajuns sâmbătă la spitalul Foișor, iar transferul pacienților din unitățile de primiri urgențe către vezi tot »

SCENE INCREDIBILE Spitalul Foișor EVACUAT: Zeci de bolnavi sunt scoși afară pentru că spitalul devine suport COVID-19

Zeci de pacienți de la Spitalul de Ortopedie Foișor, din București, au fost evacuați, vineri seara, pentru că s-a decis vezi tot »

Scenariul organizatorilor de nunți: Petreceri reluate din 15 mai

Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor propune Guvernului, potrivit Antena 3, ca din 15 mai să se poată organiza din nou vezi tot »

 

Olguța Vasilescu: Craiova își va schimba total fața în următorii ani

craiova 1

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, spune că în anii care vor urma se vor face schimbări de înfrumusețare ale orașului, iar lucrările deja au început o dată cu venirea primăverii.

“Craiova își va schimba total fața în următorii ani, urmând să montăm și piese de mobilier urban pe care le găsim doar în marile capitale ale lumii. Azi, RAADPFL a montat, în Parcul Pușkin, o băncuță care schimbă total peisajul. Pentru Calea București, Grădina Botanică, dar și restul cartierelor pregătim câteva lucrări de excepție, pe care le execută deja specialiștii regiei”, a spus primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.