Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

Tramvaie și autobuze noi în Craiova, din fonduri europene

17 tramvaie moderne și 30 de autobuze electrice vor completa flota craioveană de mijloace de transport public. Primele mijloace moderne vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu conduce detașat în sondaje

Conform cotidianul.ro, Lia Olguța Vasilescu conduce în topul preferințelor electoratului cu 49%. Pe locul doi e Antonie Solomon cu 20%, vezi tot »

Cosmin Vasile, propunerea PSD Dolj la Consiliul Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Dolj. ” Vă mulțumesc pentru vezi tot »

 

Olguța Vasilescu: #CuSiguranță, investițiile în infrastructură vor rămâne prioritatea noastră

116245565_3154702397950773_4324873906027837018_o

Administrația PSD a preluat orașul în faza în care aproape jumătate din străzi nu aveau rețele de utilitați, motiv pentru care multe erau de pământ sau aveau un strat sumar de asfalt.

Până acum, în intervalul 2012-2020, 273 de străzi sau bulevarde și 109 cvartale de blocuri unde s-au amenajat parcări au fost reabilitate prin inlocuirea asfaltului, iar alte 54 de artere au fost asfaltate de la zero. Pentru 56 de străzi de pământ continuă investiția în următoarea perioadă, iar alte 107 au documentația la faza DALI și așteaptă construcția rețelelor de canalizare care sunt în stadiul de licitație.

#CuSiguranta, investițiile in infrastructură vor rămâne prioritatea noastră, iar ritmul va fi accelerat datorită proiectului european de apă și canalizare care insumează 220 milioane de euro doar pentru Craiova, proiect demarat de administrația PSD si deja finanțat, a declarat Lia Olguța Vasilescu.