BREAKING NEWS – Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, confirmat cu COVID-19

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a fost confirmat cu COVID-19. Acesta a declarat pentru Gazeta de Sud că nu vezi tot »

LOV: Pentru administrația PSD descongestionarea traficului este o prioritate

Incepand de azi, voi continua seria proiectelor pentru urmatorul mandat, unele dintre ele fiind in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj. vezi tot »

Olguța Vasilescu, după anunțul despre pensii: Să-i desenăm lui Cîțu… Minciuna zilei!

Lia Olguța Vasilescu a reacționat, după anunțul făcut de Florin Cîțu referitor la pensii. “Să îi desenăm lui Câțu… care vezi tot »

Majorare pensii. Lia Olguța Vasilescu i-a luat fața lui Florin Cîțu și l-a spulberat: Să scoată BANII

Lia Olguța Vasilescu a ieșit, la ora 17, într-o conferință de presă despre creșterea pensiilor cu 40% din septembrie. La vezi tot »

Guvernul Orban, ATENȚIONAT. Lia Olguța Vasilescu, mesaj ferm către Violeta Alexandru și Florin Cîțu

Lia Olguța Vasilescu i-a atenționat pe cei din Guvernul Orban.  “Mâine, într-o şedinţă de Guvern, se discută despre emiterea unor vezi tot »

 

Olguța Vasilescu dezvăluie totul despre anticipate: Vor să taie! Alertă pentru români

BUCURESTI - PARLAMENT - SEDINTA - CEX - PSD

Lia Olguța Vasilescu a venit cu o teorie care cutremură milioane de români. Fostul ministru al Muncii a susținut că în spatele declanșării alegerilor anticipate se află un cu totul alt plan.

 

„Acum intelegeti de ce vor anticipate? Pentru ca de la jumatatea anului nu doar ca nu mai vor sa faca majorarile de pensii si salarii care sunt aprobate prin lege, dar vor sa TAIE. Dau vina pe deficitul bugetar! Pai a cui e vina ca aveti un deficit halucinant de mare? A PSD? Nu! Ca PSD a tinut deficitul sub 3 la suta in fiecare dintre cei 3 ani de guvernare si la plecare era 2,8! A cui e vina ca va imprumutati in nestire si la dobanzi nepermis de mari? A PSD? Nu! Ca PSD se imprumuta la jumatate din cat o faceti voi, cei care ne acuzati ca vor plati datoriile si copiii nostri, iar acum va faceti ca ploua! Cat tupeu! Va ard degetele sa taiati veniturile romanilor, ca in 2010, si singurul lucru care va opreste e teama de votul popular! De asta vreti sa devansati alegerile! Ca voi aveti „masuri dure de luat” si „curea de strans”, a comentat Lia Olguța Vasilescu.

Postarea ei a pornit de la un articol publicat pe site-ul Capital prin care se spunea că „La anul strângem toți cureaua”. Concret, este vorba despre precizările făcute de Ludovic Orban legate de nivelul deficitului bugetar, dar mai ales de consecințele care se vor face resimțite abia la anul. El a ținut să reitereze faptul că deficitul a fost lăsat de PSD, fără facă nimic bun pentru oameni.

Nivelul deficitului bugetar pe care va trebui să îl finanțeze guvernul în 2029 ”va crea nişte constrângeri extrem de mari” în 2020, a afirmat Orban, aflat la Piteşti, în cadrul unei întâlniri cu membrii organizaţiei PNL Argeş.