Ministrul ‘Grindă’ lovește din nou: ‘Mâine vom construi acum’

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, uimește din nou cu o nouă bâlbă. Prezent la Parlament, ministrul a dat asigurări că va vezi tot »

Negocieri fierbinți în Parlament pentru dărâmarea Guvernului Orban: PSD mai are nevoie de cinci voturi pentru a trece moțiunea de cenzură

Valeriu Steriu a declarat, la RFI, că PSD mai are nevoie de cinci voturi pentru a trece moțiunea de cenzură vezi tot »

PSD se opune categoric proiectului lansat de PNL: ‘Voi ce credeţi? Această privatizare a Sănătăţii este în interesul oamenilor sau este, mai degrabă, o „afacere” de partid’

PSD a transmis, luni, că se opune ”categoric” privatizării programelor naţionale de sănătate, afirmând că mult mai puţine persoane vor vezi tot »

Coronavirus – Harta infecţiilor în timp real

Centrul Johns Hopkins pentru Știința și Ingineria Sistemelor a realizat o hartă pe care poate fi urmărit în timp real vezi tot »

Fost ministru al Sănătății trage SEMNALUL DE ALARMĂ: Va urma o criză generală în sistemul de sănătate de stat dacă se vor duce banii spre privat

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog atrage atenția că, odată ce spitalele private vor putea accesa oricând bani din programele de sănătate, vezi tot »

 

Olguța Vasilescu dezvăluie totul despre anticipate: Vor să taie! Alertă pentru români

BUCURESTI - PARLAMENT - SEDINTA - CEX - PSD

Lia Olguța Vasilescu a venit cu o teorie care cutremură milioane de români. Fostul ministru al Muncii a susținut că în spatele declanșării alegerilor anticipate se află un cu totul alt plan.

 

„Acum intelegeti de ce vor anticipate? Pentru ca de la jumatatea anului nu doar ca nu mai vor sa faca majorarile de pensii si salarii care sunt aprobate prin lege, dar vor sa TAIE. Dau vina pe deficitul bugetar! Pai a cui e vina ca aveti un deficit halucinant de mare? A PSD? Nu! Ca PSD a tinut deficitul sub 3 la suta in fiecare dintre cei 3 ani de guvernare si la plecare era 2,8! A cui e vina ca va imprumutati in nestire si la dobanzi nepermis de mari? A PSD? Nu! Ca PSD se imprumuta la jumatate din cat o faceti voi, cei care ne acuzati ca vor plati datoriile si copiii nostri, iar acum va faceti ca ploua! Cat tupeu! Va ard degetele sa taiati veniturile romanilor, ca in 2010, si singurul lucru care va opreste e teama de votul popular! De asta vreti sa devansati alegerile! Ca voi aveti „masuri dure de luat” si „curea de strans”, a comentat Lia Olguța Vasilescu.

Postarea ei a pornit de la un articol publicat pe site-ul Capital prin care se spunea că „La anul strângem toți cureaua”. Concret, este vorba despre precizările făcute de Ludovic Orban legate de nivelul deficitului bugetar, dar mai ales de consecințele care se vor face resimțite abia la anul. El a ținut să reitereze faptul că deficitul a fost lăsat de PSD, fără facă nimic bun pentru oameni.

Nivelul deficitului bugetar pe care va trebui să îl finanțeze guvernul în 2029 ”va crea nişte constrângeri extrem de mari” în 2020, a afirmat Orban, aflat la Piteşti, în cadrul unei întâlniri cu membrii organizaţiei PNL Argeş.