Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

Olguța Vasilescu, după anunțul despre pensii: Să-i desenăm lui Cîțu… Minciuna zilei!

olguta vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a reacționat, după anunțul făcut de Florin Cîțu referitor la pensii.

“Să îi desenăm lui Câțu… care tocmai s-a trezit vorbind că 14 la sută creștere la pensii e filă de istorie… Nici nu s-a mai pomenit așa ceva până la el, cică… Pensia minimă a crescut în 3 ani de guvernare PSD cu 76 la sută! Pensia publică a crescut în 3 ani de guvernare PSD cu 60 la sută! Prin creșterea punctului de pensie de la 871 lei până la 1265 lei și eliminarea unor impozite: contribuția pentru sănatate a fost eliminată din toate pensiile, impozitul la pensiile sub 2000 lei a fost eliminat, impozitul la pensiile peste 2000 lei a scăzut de la 16 la 10 la sută!

În primul an de guvernare PSD, pensiile au crescut cu 25 la sută! 14 e mai mare ca 25? La matematica lui Câțu poate… Noi am învățat însă altă matematică… Minciuna zilei este însă aceea că anul acesta au crescut pensiile! Pensiile publice sigur nu! Pensiile speciale? Posibil! Noi am plafonat în 2017 pensiile speciale și în 3 ani de guvernare PSD nu au mai crescut deloc.

Ce a făcut Guvernul PNL care se bătea cu pumnii în piept că va elimina pensiile speciale? Nu le-a eliminat. În schimb, a cerut Parlamentului abrogarea ordonanței noastre care le plafona… Culmea e că, după minciunile debitate de Câțu la televizor, au ieșit toți recitatorii de succes de la PNL să le susțină și să ne spună cât de tare e Câțu care i-a fericit azi pe pensionari cu o creștere istorică și care nu s-a mai făcut nicăieri în galaxie!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.