Moment ISTORIC – Regina Elena a revenit în România! Ce mesaj transmite Viorica Dăncilă

Regina-Mamă Elena va rămâne în conştiinţa românilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam şi de ţară, a vezi tot »

BOMBA ZILEI – Liviu Dragnea cere anularea condamnării

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia vezi tot »

Dăncilă trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor și la TAROM: ‘Cei vinovați trebuie sancționați’

Premierul Viorica Dăncilă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului începerea unei acțiuni de control la Ministerul Transporturilor și la vezi tot »

Viorica Dăncilă, în rol de infirmieră – a acordat primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău la un miting PSD

Premierul Viorica Dancilă a acordat joi, împreună cu alte persoane din stafful său, primul ajutor unui bărbat căruia i s-a vezi tot »

Viorica Dăncilă, atacuri violente la adresa PNL: ‘Știm ce ne așteaptă a doua zi când va va veni un nou Guvern? Sunteți cifre pentru ei’

Viorica Dăncilă, președintele PSD, a transmis, joi, în timpul unui miting electoral în județul Constanța, că PNL îi consideră cifre vezi tot »

 

Olguța Vasilescu explică de ce scad salariile: Se face o confuzie

BUCURESTI - PARLAMENT - SEDINTA - CEX - PSD

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a explicat, marți, de ce unele salarii au scăzut deși Guvernul PSD a promis în mai multe rânduri creșteri salariale după trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat.

„Se face o confuzie între legea salarizării și transferul contribuțiilor. Legea salarizarii a fost adoptată în iunie 2017. Raportul între cel mai mic și cel mai mare a fost stabilit între 1, salariul minim brut pe economie, și 12, salariul președintelui, anterior era de 1 la 18. Niciun alt salariat din sistemul bugetar nu poate depăși salariul președintelui, așa cum era până acum. S-a știut că vor scădea salariile la cel puțin 3% din salariați încă din luna mai. Pentru a respecta raportul de 1 la 12 au fost necesare ajustări salariale atât în cadrul celor care depășeau salariul președintelui, cât și cei care depășeau grila pentru 2022.”, a spus Lia Olguța Vasilescu.