Scandalul UNIFARM – Ludovic Orban, chemat să dea explicații în Parlament! Acuzațiile aduse de PSD

Prim-ministrul Ludovic Orban merge luni în Camera Deputaţilor, la solicitarea Grupului parlamentar PSD, pentru dezbateri pe tema achiziţiilor de măşti vezi tot »

Dezastru pentru Guvernul Orban: Românii îl consideră corupt şi incapabil să gestioneze economia

Cel mai recent sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS arată o percepţie negativă a românilor vezi tot »

Violeta Alexandru a fost HUIDUITĂ de un pensionar la o conferință de presă

Scandal la o conferință de presă susținută de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în sectorul 6 al Capitalei. Un pensionar a început vezi tot »

FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE „Pentru ca toate au un inceput!”

Inceputul anului 2020 a adus in lume un virus care a schimbat radical desfasurarea normala a vietii de zi cu vezi tot »

Peste 75 milioane de euro din fonduri europene, accesate de Primăria Craiova pentru îmbunătățirea transportului public

Îmbunătățirea transportului public local şi reducerea emisiilor de dioxid de carbon reprezintă o prioritate pentru Primăria Craiova, fiind accesate, în vezi tot »

 

Olguța Vasilescu îl desființează pe Ludovic Orban: Nici nu a fost pusă în aplicare

orban-ludovic

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a explodat după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că Guvernul PNL va crea o nouă lege a pensiilor.

Olguța Vasilescu spune că noua lege, promovată de Guvernul PSD, nici nu a fost pusă în aplicare, ca Guvernul Orban să aibă ce modifica.

„Aventurile lui Habar n-am la guvernare! Omul zice ca trebuiesc rezolvate inechitatile din sistemul de pensii! Care sunt alea? Nu stie! Dar stie ca sunt si nu au fost rezolvate de noua lege fiindca se plang oamenii! Pai, noua lege nici nu a fost pusa in aplicare, habarnistilor, ca trebuiesc recalculate peste 5 milioane de pensii si la recalculare abia se rezolva inechitatile! V-ati apucat de recalculare? Ati citit macar legea sa stiti ce cuprinde? Stiti macar ce vreti de la viată si de la guvernarea asta? Cine face o lege noua? Lautarul pe care l-ati numit secretar de stat la Ministerul Muncii? Recalculati pensiile si dati banii la oameni, habarnistilor!
In campanie va laudati ca Johannis a promulgat noua lege a pensiilor si acum ziceti ca e proasta?”, spune Vasilescu.