PSD nu rămâne pasiv la alerta mondială declanșată de virusul din China: Ce prioritate are în această sesiune parlamentară

În contextul virusului mortal din China care amenință și alte state, PSD a transmis că, în viitoarea sesiune parlamentară, va vezi tot »

Previziune SUMBRĂ pentru Guvernul Orban: La cât ar putea ajunge deficitul bugetar anul acesta

Consiliul Fiscal estimează un nivel probabil al deficitului bugetar pentru anul 2020 cuprins între 4,6 – 4,8% din PIB, anticipând vezi tot »

Olguța Vasilescu, către Florin Cîțu: PNL se împrumută TRIPLU! Unde sunt banii?

Lia Olguța Vasilescu are o întrebare pentru ministrul Florin Cîțu după ce a spus că PNL se împrumută triplu față vezi tot »

HALUCINANT Ministrul Transporturilor a găsit SOLUȚIA pentru aglomerarea de pe DN1: Un drum FORESTIER

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a propus marţi mai multe soluţii temporare de reducere a blocajelor rutiere de pe DN1 din vezi tot »

FĂRĂ CUVINTE Florin Cîțu a împrumutat, azi, TREI MILIARDE DE EURO, de pe pieţele externe, cu scadență peste 12 și 30 de ani

Florin Cîțu a împrumutat marți 3 miliarde de euro de pe pieţele externe, în prima emisiune de obligaţiuni denominate în vezi tot »

 

Olguța Vasilescu îl desființează pe Ludovic Orban: Nici nu a fost pusă în aplicare

orban-ludovic

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a explodat după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că Guvernul PNL va crea o nouă lege a pensiilor.

Olguța Vasilescu spune că noua lege, promovată de Guvernul PSD, nici nu a fost pusă în aplicare, ca Guvernul Orban să aibă ce modifica.

„Aventurile lui Habar n-am la guvernare! Omul zice ca trebuiesc rezolvate inechitatile din sistemul de pensii! Care sunt alea? Nu stie! Dar stie ca sunt si nu au fost rezolvate de noua lege fiindca se plang oamenii! Pai, noua lege nici nu a fost pusa in aplicare, habarnistilor, ca trebuiesc recalculate peste 5 milioane de pensii si la recalculare abia se rezolva inechitatile! V-ati apucat de recalculare? Ati citit macar legea sa stiti ce cuprinde? Stiti macar ce vreti de la viată si de la guvernarea asta? Cine face o lege noua? Lautarul pe care l-ati numit secretar de stat la Ministerul Muncii? Recalculati pensiile si dati banii la oameni, habarnistilor!
In campanie va laudati ca Johannis a promulgat noua lege a pensiilor si acum ziceti ca e proasta?”, spune Vasilescu.