Primarul Capitalei Gabriela Firea, operată de urgență

Primarul General Gabriela Firea a fost supusă, în cursul nopții trecute, unei intervenții chirurgicale pentru remedierea unei afecțiuni a aparatului vezi tot »

Klaus Iohannis ‘drege busuiocul’ după gafa cu moldovenii: ‘Am spus că suntem națiuni diferite, nu popoare diferite. Sunt sigur’

Președintele Klaus Iohannis a declarat recent, referindu-se la posibilitatea unirii României cu Republica Moldova, că „atunci când ambele popoare vor hotărî că vor vezi tot »

Premierul Viorica Dăncilă pleacă în SUA

Prim-ministrul Viorica Dăncilă va întreprinde o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 23-26 martie 2019 pentru a participa vezi tot »

Un europarlamentar PSD îl nimicește pe Iohannis: E decis să calce Constituţia în picioare, participând la acţiunile electorale ale PNL

Eurodeputatul PSD Claudia Țapardel a afirmat vineri că preşedintele Klaus Iohannis ”e decis să calce Constituţia în picioare”, pentru că vezi tot »

Liviu Dragnea a ieșit din spital – Ce a făcut liderul PSD imediat după externare

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat, pentru Mediafax, că Liviu Dragnea s-a externat din spital, deși, susține el, vezi tot »

 

Olguța Vasilescu îl nimicește pe Iohannis după scrisoarea trimisă Guvernului: O să-i trimit o copie după buletin

olguta

Olguța Vasilescu a reacționat dur după ce Klaus Iohannis i-a transmis joi premierului Viorica Dăncilă două scrisori în care motivează respingerea nominalizărilor de miniştri pentru ministerele Transporturilor şi Dezvoltării.

„Aș vrea să îi amintesc domnului Iohannis că funcția de ministru este o funcție politică și aș vrea să îi amintesc că și dumnealui a vurt la un momentdat să fie ministru de Interne, fără să fie polițist. De asemenea, vreau să-i spun că și eu, și dumnealui am fost primari, cu mențiunea că eu am condus un oraș dublu ca dimensiune. În ceea ce privește a doua respingere. Să nu uităm că eu am mai fost ministru, sunt deputat în Parlamentul României și nu există nicio dovadă că aș fi incompatibilă și nu am nicio condamnare. Aș vrea să îi amintes că în urmă cu câteva zile a semnat decretele de numire în funcție pentru 6 miniștri, iar pentru aceștia nu a cerut nicio dovadă suplimentară. Dacă dorește domnul președinte o să-i trimit o copie după C.I., că văd că serviciile pe care le are nu reușesc să facă rost.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Vasilescu l-a acuzat pe Iohannis că a ales cu intenție ziua în care să anunțe respingerea nominalizarii sale la Ministerul Transporturilor, menționând că este o strategie de campanie.

„Dumnealui a fost foarte clar in exprimare când a iesit sa spuna ca ne respinge pe mine si pe domnul Draghici. Vrea sa candideze si toate demersurile pe care le face, toate activitatile lui din aceasta perioada trebuie sa le vedem din aceasta perspectiva. E un blocaj institutional la aceasta ora, pe care il constata si Comisia Europeana. Comisia nu se intalneste cu doi ministri, asta e situatia in care ne-a adus domnul presedinte Klaus Iohannis. Nu-mi place postura de victima, nu vreau sa vorbesc de persoana mea. Putea să iasă ieri, alaltăieri, a ieșit azi, când avem Comisia Europeană la București. Stie toata lumea cum e cu scandalul in Românie. Nu am vorbit inca cu colegii mei de la partid, dar vor declansa probabil un nou conflict institutional, in sensul ca vor face o adresa la CCR”, a mai spus Vasilescu.