Liviu Dragnea declară război monedei euro: Toate contractele să fie semnate în lei

Liviu Dragnea a anunțat că are în vedere un proiect de lege care să introducă o prevedere pentru ca în vezi tot »

Pește STRICAT în hypermarketuri – Liviu Dragnea a luat foc: ‘Au mers la amendă de 200.000 lei. E nimic pentru un lanț uriaș de magazine’

Liviu Dragnea a declarat că amenzile aplicate de ANPC din cauza neregulilor descoperite la peștele de import care s-au ridicat vezi tot »

Bani de la stat! Românii care vor primi ajutoare de urgenţă

Guvernul a aprobat joi acordarea unor ajutoare de urgenţă în valoare de 422.700 de lei pentru 107 familii şi persoane vezi tot »

Liviu Dragnea, nemulțumit de activitatea ANAF: ‘Merg ca pisicuții la multinaționale, ministrul de Finanțe să facă o analiză’

Liderul PSD Liviu Dragnea îi cere ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici să facă o analiză clară cu privire la Agenția vezi tot »

Dăncilă aduce vești grozave pentru cei care vor să-și cumpere o casă

Premierul Viorica Dăncilă anunţă că Guvernul discută, în prima lectură, proiectul „O familie, o casă”, “o variantă mai aproape de vezi tot »

 

Olguța Vasilescu îl nimicește pe Iohannis după scrisoarea trimisă Guvernului: O să-i trimit o copie după buletin

olguta

Olguța Vasilescu a reacționat dur după ce Klaus Iohannis i-a transmis joi premierului Viorica Dăncilă două scrisori în care motivează respingerea nominalizărilor de miniştri pentru ministerele Transporturilor şi Dezvoltării.

„Aș vrea să îi amintesc domnului Iohannis că funcția de ministru este o funcție politică și aș vrea să îi amintesc că și dumnealui a vurt la un momentdat să fie ministru de Interne, fără să fie polițist. De asemenea, vreau să-i spun că și eu, și dumnealui am fost primari, cu mențiunea că eu am condus un oraș dublu ca dimensiune. În ceea ce privește a doua respingere. Să nu uităm că eu am mai fost ministru, sunt deputat în Parlamentul României și nu există nicio dovadă că aș fi incompatibilă și nu am nicio condamnare. Aș vrea să îi amintes că în urmă cu câteva zile a semnat decretele de numire în funcție pentru 6 miniștri, iar pentru aceștia nu a cerut nicio dovadă suplimentară. Dacă dorește domnul președinte o să-i trimit o copie după C.I., că văd că serviciile pe care le are nu reușesc să facă rost.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Vasilescu l-a acuzat pe Iohannis că a ales cu intenție ziua în care să anunțe respingerea nominalizarii sale la Ministerul Transporturilor, menționând că este o strategie de campanie.

„Dumnealui a fost foarte clar in exprimare când a iesit sa spuna ca ne respinge pe mine si pe domnul Draghici. Vrea sa candideze si toate demersurile pe care le face, toate activitatile lui din aceasta perioada trebuie sa le vedem din aceasta perspectiva. E un blocaj institutional la aceasta ora, pe care il constata si Comisia Europeana. Comisia nu se intalneste cu doi ministri, asta e situatia in care ne-a adus domnul presedinte Klaus Iohannis. Nu-mi place postura de victima, nu vreau sa vorbesc de persoana mea. Putea să iasă ieri, alaltăieri, a ieșit azi, când avem Comisia Europeană la București. Stie toata lumea cum e cu scandalul in Românie. Nu am vorbit inca cu colegii mei de la partid, dar vor declansa probabil un nou conflict institutional, in sensul ca vor face o adresa la CCR”, a mai spus Vasilescu.