Moment ISTORIC – Regina Elena a revenit în România! Ce mesaj transmite Viorica Dăncilă

Regina-Mamă Elena va rămâne în conştiinţa românilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam şi de ţară, a vezi tot »

BOMBA ZILEI – Liviu Dragnea cere anularea condamnării

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia vezi tot »

Dăncilă trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor și la TAROM: ‘Cei vinovați trebuie sancționați’

Premierul Viorica Dăncilă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului începerea unei acțiuni de control la Ministerul Transporturilor și la vezi tot »

Viorica Dăncilă, în rol de infirmieră – a acordat primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău la un miting PSD

Premierul Viorica Dancilă a acordat joi, împreună cu alte persoane din stafful său, primul ajutor unui bărbat căruia i s-a vezi tot »

Viorica Dăncilă, atacuri violente la adresa PNL: ‘Știm ce ne așteaptă a doua zi când va va veni un nou Guvern? Sunteți cifre pentru ei’

Viorica Dăncilă, președintele PSD, a transmis, joi, în timpul unui miting electoral în județul Constanța, că PNL îi consideră cifre vezi tot »

 

Olguța Vasilescu îl pune la punct pe Iohannis: ‘S-au redus salariile bugetarilor de lux și nu mă așteptam să îi plângă’

olguta

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, îi răspunde dur lui Klaus Iohannis și îi spune cine sunt cei cărora le vor scade salariile. Reacția ministrului vine după ce președintele a criticat politica economică a PSD.

“Ne-a certat Iohannis că am promis creșteri de salarii și unora le-a scăzut. Haideți, să îi explic lui Iohannis. Dumnealui și nouă ne-au scăzut salariile cu 40%. S-au redus salariile bugetarilor de lux și nu mă așteptam ca Iohannis să îi plângă. Au salarii de 12.000 și nu e echitabil. Îi scad salariul de la 1 ianuarie. E vorba de 3% dintre bugetari cărora le scad salariile”, a spus Vasilescu în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.