Marcel Ciolacu, atac incendiar la adresa lui Iohannis: nu a avut demnitatea și mândria națională de a promulga ”Legea Trianon”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Centenarului de la semnarea Tratatului de pace vezi tot »

Radu Preda iese la rampă după decizia CCR: ‘PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban’

PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban, susține liderul senatorilor social-democrați, Radu Preda, după decizia CCR de miercuri. Judecătorii vezi tot »

Radu Preda: Opriţi-o pe doamna în negru de la Ministerul Şomajului şi Prăbuşirii Sociale

 Radu Preda, liderul senatorilor PSD, a anunțat, miercuri, în plenul Senatului, că social-democrații au depus o moţiunea simplă împotriva ministrului vezi tot »

ALERTĂ – România se apropie de 20.000 de persoane infectate cu COVID-19! Câte cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

Până miercuri, în România au fost confirmate 19.669 de cazuri de COVID-19, dintre aceste, 13.800 fiind declarate vindecate și externate. vezi tot »

Radu Preda iese la atac după ce Isărescu a anunțat dezastrul economic pentru România: ‘Oare pentru cine guvernanți domnilor liberali?’

Liderul senatorilor PSD, Radu Preda, reacționează după ce Banca Națională a României a anunțat dezastrul economic care ne așteaptă, lansând critici dure vezi tot »

 

Olguța Vasilescu îl pune la punct pe Iohannis: ‘S-au redus salariile bugetarilor de lux și nu mă așteptam să îi plângă’

olguta

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, îi răspunde dur lui Klaus Iohannis și îi spune cine sunt cei cărora le vor scade salariile. Reacția ministrului vine după ce președintele a criticat politica economică a PSD.

“Ne-a certat Iohannis că am promis creșteri de salarii și unora le-a scăzut. Haideți, să îi explic lui Iohannis. Dumnealui și nouă ne-au scăzut salariile cu 40%. S-au redus salariile bugetarilor de lux și nu mă așteptam ca Iohannis să îi plângă. Au salarii de 12.000 și nu e echitabil. Îi scad salariul de la 1 ianuarie. E vorba de 3% dintre bugetari cărora le scad salariile”, a spus Vasilescu în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.