Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

Olguța Vasilescu: În timp ce alții acum descoperă despre ce e vorba, noi avem deja proiectele scrise

BUCURESTI- CAMERA DEPUTATILOR- LEGISLATURA 2016-2020

Candidatul PSD la funția de primar al Craiovei din partea PSD Dolj, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că nu are emoții în privința alegerilor locale.

“Am colaborat bine cu această echipă în ultimii ani și sper că o să colaborez bine și în perioada viitoare în mod sigur și ca primar al Craiovei.

Cu Mihai Genoiu am început să lucrez în urmă cu mulți ani, în 2013 și m-am bucurat să constat că după ce a fost ales primar în locul meu a continuat toate proiectele pe care le aveam în derulare. În perioada următoare, vom acea acest minunat stadion de atletism care este în fază de recepție, o clădire nouă pentru hematologie, mai multe bulevarde care sunt fie în stadiu de recepți, fie au fost ecepționate deja, deci lucruri concrete cu care putem să venim în fața alegătorilor noștri.

Cunoașteți deja proiectele mele, multe sunt începute deja în acest mandat. Am ținut legătura cu domnul Mihail Genoiu și așa cum știți, piața veche va deveni fan zone și are deja studiul de fezabilitate finalizat, Dracula Park la fel, contractul de apă, canalizare, aducțiunea Firul II Isvarna este în procedură de licitație finală, chiar în procedură de execuție pe anumite tronsoane.

Toate lucrurile astea au mers de la sine și vor merge în continuare pentru că, să nu uităm, actuala administrație a PSD ne lasă proiecte de peste 100 de milioane de euro, cele mai importante sunt pe zona de smart și de green city.

Sunt contracandidați ai noștri care abia acum descoperă despre ce este vorba iar noi avem deja proiectele scrise.

Le mulțumesc cetățenilor care sunt în continuare alături de noi, îi văd, îi simt. Rugămintea mea către ei este aceea să mă ajute să avem o majoritate în Consiliul Local Craiova, pentru că degeaba am peste 50% în sondajele de opinie, dacă majoritatea în Consiliul Local nu este de 50% ca să ne ducem la îndeplinire toate obiectivele pe care noi le promitem”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Conform sondajelor, 49% din electorat își dorește ca aceasta să revină la Primăria Municipiului Craiova.