Mihai Fifor, despre Legea pensiilor: Avem mai multe venituri

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a anunțat că marți Legea pensiilor va fi dezbătută în comisii, iar miercuri vezi tot »

Premierul, despre cazul fetiței din Mehedinți: ‘Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina’

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că va avea în cursul zilei toate datele în ceea ce priveşte cazul fetiţei vezi tot »

Dăncilă, anunț bombă: Comisie parlamentară de anchetă pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

Liderul interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, după ședința coaliției de guvernare PSD-ALDE, de la Parlament, că a vezi tot »

Noaptea minții – PNL vrea ca angajaţii să poată avea doar o zi de weekend, iar una să o poată lucra contra cost

Mai mulţi deputaţi şi senatori PNL au depus un proiect legislativ de modificare a Codului Muncii, astfel încât angajaţii care vezi tot »

Dăncilă: Deţinerea Preşedinţiei rotative reprezintă o confirmare a ataşamentului nostru faţă de proiectul european

Deţinerea de către România a Preşedinţiei rotative a Uniunii Europene reprezintă, după momentul aderării la UE, în urmă cu 12 vezi tot »

 

Olguța Vasilescu intervine furtunos: Nu sunt de acord cu scrisori trimise prin presă. Paul Stănescu îmi este amic

BUCURESTI - PARLAMENT - SEDINTA - CEX - PSD

Olguța Vasilescu  a declarat, miercuri, că nu e de acord cu scrisori trimise prin presă și că, având în vedere că PSD este cel mai mare partid din țară, “nu trebuie să ne scoatem rufele murdare la geam”. Vasilescu a spus că soluția CEX trebuie să fie una echilibrată și că Paul Stănescu îi e amic. 

“Nu este în regulă să ne trimitem epistole prin presă. Suntem totuși cel mai mare partid din Europa, dacă este să ne raportăm la scorul electoral și categoric din România și nu cred că trebuie să ne scoatem rufele murdare la geam. Soluția găsită de CEX trebuie să fie una echilibrată pentru că suntem într-o poziție în care nu se admit greșeli, după aproape doi ani de guvernare bună. Nu sunt de acord cu scrisori trimise prin presă, ci cu discuții așezate în interiorul partidului pentru că nu ne fac bine deloc. Eu reprezint în Parlament județul care a adus cel mai mare număr de voturi. În acest sondaj comandat de noi partidul are 57%. Mie mi-e foarte greu să cred că sunt județe cu 10-15% ca să ajungă la acel scor dat ca fiind real. Dar să nu uităm că am pornit cu 35% în campania pentru parlamentare și am ajuns la 47% și eu cred că toți avem obligația să ducem guvernarea până la capăt și acest lucru nu-l putem face decât într-un partid unit”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3, conform Mediafax.

Ministrul Muncii l-a catalogat pe Paul Stănescu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii, ca fiind un amic, împotriva căruia nu ar putea vota.

“Am un mesaj pentru toți cei trei semnatari. De când s-a pus problema să fie excluși în partid? Noi avem nevoie de o soluție echilibrată. Eu nu mă văd votând vreodată împotriva lui Paul Stănescu care îmi este amic. (Demisia lui Liviu Dragnea -n.r.) este o decizie pe care trebuie să o ia dumnealui. Demisia este un act unilateral. Nu pot eu să cer demisia cuiva. Haideți să ne gândim ce se întâmplă și după mai departe cu partidul. (…) Dar toate rufele murdare eu zic că trebuie să le spălăm în CEX și să ieșim de acolo cu o soluție agreată. Urmează să avem niște discuții foarte serioase, chiar dacă îndelungate și vom sta mai multe ore, toate lucrurile trebuie spuse acolo și nu în altă parte”, a completat Lia Olguța Vasilescu.

Ministrul Muncii a mai precizat că, după părerea sa, șansele de reușită ale contestatarilor lui Liviu Dragnea sunt foarte mici, însă șansele ca PSD să piardă guvernarea sunt foarte mari.