Leul se apreciază în fața euro! Francul elveţian, la cel mai înalt nivel din ultimii 4 ani

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, luni, un curs de referinţă de 4,7231 lei/euro, în scădere cu 0,18% faţă vezi tot »

Rupere de nori în 25 de județe – Meteorologii au emis COD GALBEN de ploi torențiale

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii valabil în 25 de judeţe vezi tot »

CCR, decizie EXPLOZIVĂ după referendumul lui Iohannis: Amnistia pentru corupție NU poate fi interzisă

CCR a decis că amnistia pentru corupție nu poate fi interzisă, anunță Antena 3, astfel Constituția nu se poate modifica. vezi tot »

ROBOR, trend descendent – La cât a ajuns indicele, conform BNR

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a scăzut la vezi tot »

Reacția lui Mircea Geoană la anunțul NATO: E o provocare și o oportunitate de a reprezenta interesele Alianței

Mircea Geoană a declarat că este mândru să fie desemnat în funcția de adjunct al secretarului general al NATO și vezi tot »

 

Olguța Vasilescu, ironii la adresa lui Iohannis: ‘Să fie bărbat hotărât, să spună întrebarea pentru referendum’

olguta-primarii-vor-sa-vina-sa-protesteze-la-cotroceni

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat miercuri, în Parlament, referitor la posibilitatea ca șeful statului să convoace referendum în ziua în care se vor desfășura alegerile europarlamentare, că acesta ar trebui să fie hotărât și să spună întrebarea.

“Nu, nu s-a discutat absolut nimic încă, eu zic să-l lăsăm pe președinte să șadă și să cugete liniștit, așa cum cugetă dumnealui de fiecare dată. Nu avem ce să comentăm deocamdată pentru că e așa cum v-am spus și dumneavoastră aproape hotărât așteptăm să fie însfârșit bărbat hotărât, să vină să spună care este întrebarea pentru acest referendum și abia atunci vom comenta, deocamdată nu avem ce să comentăm pentru că e lansată în spațiul public încă o temă parazitară de dezbatere(…)Deocamdată nu avem niciun fel de comentariu pentru cugetarea președintelui. Haideți să vedem întâi despre ce este vorba, care este tema și comentăm”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Întrebată dacă ar fi afectat Partidul Social Democrat de organizarea referendumului, aceasta a răspuns că “absolut deloc”, întrebând, de asemenea, referitor la referendum “de ce ne-ar încurca?”.

Referitor la prezența la vot aceasta a declarat că “este foarte bine, așteptăm o prezență mare la vot, am făcut focus-grupuri, am făcut sondaje pe nehotărâți, chiar ne dorim o prezență mare la vot”.