Raluca Turcan, blocaj într-o conferință de presă: ‘Ăăă…care era a treia?’

Vicepremierul Raluca Turcan a ieșit în conferință de presă, începând declarația cu un blocaj. A uitat ce voia să spună. vezi tot »

Marcel Ciolacu, reacție după anunțul Guvernului Orban: ‘Eliminarea pensiilor speciale, un discurs electoral. PSD va propune impozitarea progresivă’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, după ședința conducerii partidului, că desființarea pensiilor speciale reprezintă doar un vezi tot »

Marcel Ciolacu, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre Congresul PSD

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, după ședința BPN al partidului, că până pe data de 29 vezi tot »

PSD pregătește atacul la Guvernul Orban: Declarațiile lui Marcel Ciolacu

Biroul Permanent provizoriu al PSD va decide cu privire la strategia pe care o vor urma parlamentarii social-democraţi la dezbaterea vezi tot »

Ședință la PSD – se va lua o decizie cu privire la Congresul de anul viitor

Biroul Permanent provizoriu al PSD va decide dacă va fi extraordinar sau ordinar Congresul partidului care urmează să fie organizat vezi tot »

 

OLGUȚA VASILESCU, LECȚII PENTRU OPOZIȚIE

olguta vasilescu2

Vineri, la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului României, Lia Olguța Vasilescu a avut o intervenție prin care le-a explicat colegilor din opoziție că habar nu au ce s-a întâmplat în ultimul an și ce măsuri a luat Guvernul României. Lucru care nu ne miră, ținând cont că nici liberalii, nici USR-iștii lu nici PMP-iștii nu par să știe prea bine ce caută în Parlament.

„Stimați colegi, nu doar că am văzut de la această tribună un populism ieftin, dar, în același timp, am văzut și o necunoaștere crasă a măsurilor care au fost luate până acum de către Guvernul României”, și-a început astfel intervenția de vineri Lia Olguța Vasilescu.

„Ați acuzat aici că nu au crescut indemnizațiile veteranilor. Vreau să vă spun că au crescut. Ați acuzat că nu au crescut indemnizațiile persoanelor cu handicap. Ele s-au dublat anul trecut. Au crescut o dată de la 1 ianuarie și încă o dată de la 1 iulie.

Ați acuzat că am scăzut pensiile. Matematica e simplă. Faceți un calcul (…). Dacă tot vorbim despre pensii scăzute, dumneavoastră chiar nu aveți niciun drept să veniți la această tribună! Pentru că pe guvernarea dumneavoastră ați încercat să tăiați pensiile”, a spus Lia Olguța Vasilescu, vineri, 15 februarie.