Dezastru pentru Guvernul Orban: Românii îl consideră corupt şi incapabil să gestioneze economia

Cel mai recent sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS arată o percepţie negativă a românilor vezi tot »

Violeta Alexandru a fost HUIDUITĂ de un pensionar la o conferință de presă

Scandal la o conferință de presă susținută de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în sectorul 6 al Capitalei. Un pensionar a început vezi tot »

FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE „Pentru ca toate au un inceput!”

Inceputul anului 2020 a adus in lume un virus care a schimbat radical desfasurarea normala a vietii de zi cu vezi tot »

Peste 75 milioane de euro din fonduri europene, accesate de Primăria Craiova pentru îmbunătățirea transportului public

Îmbunătățirea transportului public local şi reducerea emisiilor de dioxid de carbon reprezintă o prioritate pentru Primăria Craiova, fiind accesate, în vezi tot »

Ciolacu a răbufnit: ‘Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejează românii, ci industria păcănelelor!’

Guvernul Orban nu s-a lăsat până „nu a mai dat pe șest o tură de facilități fiscale pentru industria păcănelelor, vezi tot »

 

OLGUȚA VASILESCU, LECȚII PENTRU OPOZIȚIE

olguta vasilescu2

Vineri, la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului României, Lia Olguța Vasilescu a avut o intervenție prin care le-a explicat colegilor din opoziție că habar nu au ce s-a întâmplat în ultimul an și ce măsuri a luat Guvernul României. Lucru care nu ne miră, ținând cont că nici liberalii, nici USR-iștii lu nici PMP-iștii nu par să știe prea bine ce caută în Parlament.

„Stimați colegi, nu doar că am văzut de la această tribună un populism ieftin, dar, în același timp, am văzut și o necunoaștere crasă a măsurilor care au fost luate până acum de către Guvernul României”, și-a început astfel intervenția de vineri Lia Olguța Vasilescu.

„Ați acuzat aici că nu au crescut indemnizațiile veteranilor. Vreau să vă spun că au crescut. Ați acuzat că nu au crescut indemnizațiile persoanelor cu handicap. Ele s-au dublat anul trecut. Au crescut o dată de la 1 ianuarie și încă o dată de la 1 iulie.

Ați acuzat că am scăzut pensiile. Matematica e simplă. Faceți un calcul (…). Dacă tot vorbim despre pensii scăzute, dumneavoastră chiar nu aveți niciun drept să veniți la această tribună! Pentru că pe guvernarea dumneavoastră ați încercat să tăiați pensiile”, a spus Lia Olguța Vasilescu, vineri, 15 februarie.