Mihai Tudose a răbufnit la adresa Guvernului Orban: Cum își bate joc de turism și de țările prietene

Mihai Tudose a criticat, marți, Guvernul pentru că întârzie să se alăture inițiativei Greciei, Bulgariei și Serbiei pentru coordonarea eliminării vezi tot »

Bilanț COVID-19 în România: 146 de cazuri noi de coronavirus în România, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 146 de cazuri noi coronavirus în România, ceea ce duce bilanțul infectărilor la vezi tot »

Încă o zi de peste UN MILIARD pentru Florin Cîțu: BNR zice că a împrumutat mai bine de două ori mai mulți bani decât anunțase

Ministerul Finanţelor Publice a împrumutat, luni, 1,089 miliarde de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat tip vezi tot »

Marcel Ciolacu răspunde atacurilor aduse de Klaus Iohannis la PSD: ‘Maschează ineficiența guvernării PNL’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, răspunde atacurilor multiple aduse de președintele Klaus Iohannis la adresa social-democraților. „Iohannis atacă pentru vezi tot »

Florin Cîțu TAIE din fașă orice speranță: Legea pensiilor creează probleme de sustenabilitate

Legea care prevede majorarea pensiilor creează probleme de sustenabilitate bugetului pentru următorii doi ani şi atât instituţiile financiare internaţionale cât vezi tot »

 

Olguța Vasilescu: Obsesia mea a fost sa arate bine spitalele pe care le-am avut in subordine

echipamente-medicale-noi-la-spitalul-victor-babes-in-ultimii-patru-ani

Una dintre obsesiile mele ca primar a fost sa arate bine spitalele pe care le-am avut in subordine: Spitalul Filantropia, Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes si Spitalul de Neuropsihiatrie, pe langa faptul ca am construit un spital municipal nou.

Le-am gasit in niste conditii absolut ingrozitoare: mobilier de 30 de ani neschimbat, cearsafuri si saltele rupte, bai neigienizate, conditii de lagar. Le-am lasat aratand ca in imaginile de mai jos, unde este exact Spitalul de Boli infectioase “Victor Babes”, din Craiova in care sunt tratati acum bolnavii de coronavirus. Toate saloanele sunt dotate cu plasma, frigider, iar aparatura este de ultima generatie. Nu mai vorbesc de faptul ca avem niste cadre medicale de toata isprava care, datorita guvernarii PSD, au si salarii decente. Macar traiesc cu constiinta impacata ca am facut tot ce a depins de mine si ca am asigurat conditii mai mult decat bune celor care vor avea nevoie sa ae trateze aici in aceasta perioada cumplita!, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.