Ce trebuie să facem atunci când ajungem în casă: cum ne dezinfectăm hainele și încălțămintea

Pentru a preveni contaminarea, cel puțin în această perioadă, dezinfecția trebuie să facă parte din rutina noastră. Dar cum dezinfectăm vezi tot »

Doi medici din Craiova trimişi la Hunedoara în criza declanșată de coronavirus

Doi medici din Craiova şi doi din Timişoara vor oferi oferi sprijin autorităţilor din Hunedoara pentru a gestiona criza declanșată vezi tot »

DSP Dolj se joacă de-a avizarea. Azi avizează, mâine amendează.

Specialiștii de la Direcția de Sănătate Pubică Dolj își dau cu stângul în dreptul într-o perioadă în care nu au vezi tot »

Străzile din Bănie se dezinfectază

Angajați ai RAADPFL Craiova, SC Salubritate SA, Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, Poliției Locale având sprijinul vezi tot »

Răspunsul unor medici după ce Iohannis le oferă în criză un spor de 500 de euro: #refuz MITA

Mai mulţi medici de la Spitalul Judeţean din Slatina se declară jigniţi de „sporul de 500 de euro” anunţat pentru vezi tot »

 

Olguța Vasilescu: Obsesia mea a fost sa arate bine spitalele pe care le-am avut in subordine

echipamente-medicale-noi-la-spitalul-victor-babes-in-ultimii-patru-ani

Una dintre obsesiile mele ca primar a fost sa arate bine spitalele pe care le-am avut in subordine: Spitalul Filantropia, Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes si Spitalul de Neuropsihiatrie, pe langa faptul ca am construit un spital municipal nou.

Le-am gasit in niste conditii absolut ingrozitoare: mobilier de 30 de ani neschimbat, cearsafuri si saltele rupte, bai neigienizate, conditii de lagar. Le-am lasat aratand ca in imaginile de mai jos, unde este exact Spitalul de Boli infectioase “Victor Babes”, din Craiova in care sunt tratati acum bolnavii de coronavirus. Toate saloanele sunt dotate cu plasma, frigider, iar aparatura este de ultima generatie. Nu mai vorbesc de faptul ca avem niste cadre medicale de toata isprava care, datorita guvernarii PSD, au si salarii decente. Macar traiesc cu constiinta impacata ca am facut tot ce a depins de mine si ca am asigurat conditii mai mult decat bune celor care vor avea nevoie sa ae trateze aici in aceasta perioada cumplita!, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.