Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

INCREDIBIL – Vaccin distribuit în cutii de pizza, la spitalul din Slobozi

La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, vaccinul anti-COVID a ajuns în cutii de pizza. Ialomița a dat startul marți, 5 ianuarie 2021, campaniei vezi tot »

Mihai Tudose, despre ‘Florin Mîțu’: Superb. Omul e de psihiatrie. Chiar nu-i spune nimeni ‘Hai, tati, pe mal, că te ia apa’?

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose, fost premier, a declarat marți la Antena 3 că Guvernul condus de Florin Cîțu este ca „Familia vezi tot »

Chinezii se mișcă repede: Au copiat vaccinurile Moderna și Pfizer BioNtech

Compania farmaceutică chineză Tibet Rhodiola Pharmaceutical a anunţat marţi că un vaccin experimental împotriva coronavirusului pe care-l dezvoltă împreună cu vezi tot »

 

Olguţa Vasilescu: Organizaţia Pro România Craiova a trecut la PSD

lia olguta

Olguţa Vasilescu, primarul PSD al Craiovei, anunţă că echipa Pro România Craiova a trecut la PSD.

“Organizaţia Pro România Craiova, în frunte cu președintele Cătălin Resceanu, se alătură, începând de azi PSD Craiova. Nu vin pentru funcții, vin pentru proiecte! Am fost de acord să preiau proiectele susținute de ProRomânia Craiova in campania electorală de la alegerile locale, considerând că și cetățenii care au votat acest partid au dreptul să fie reprezentați, chiar daca partidul votat de ei nu a atins pragul pentru a accede in Consiliul Local Municipal.

Proiecte precum spitalul de pediatrie, transportul școlar, smart și green city se vor afla pe agenda mea în următorii patru ani. Ca președinte PSD Craiova le urez bun venit în echipă și mult succes!”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.