Mihai Tudose a răbufnit la adresa Guvernului Orban: Cum își bate joc de turism și de țările prietene

Mihai Tudose a criticat, marți, Guvernul pentru că întârzie să se alăture inițiativei Greciei, Bulgariei și Serbiei pentru coordonarea eliminării vezi tot »

Bilanț COVID-19 în România: 146 de cazuri noi de coronavirus în România, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 146 de cazuri noi coronavirus în România, ceea ce duce bilanțul infectărilor la vezi tot »

Încă o zi de peste UN MILIARD pentru Florin Cîțu: BNR zice că a împrumutat mai bine de două ori mai mulți bani decât anunțase

Ministerul Finanţelor Publice a împrumutat, luni, 1,089 miliarde de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat tip vezi tot »

Marcel Ciolacu răspunde atacurilor aduse de Klaus Iohannis la PSD: ‘Maschează ineficiența guvernării PNL’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, răspunde atacurilor multiple aduse de președintele Klaus Iohannis la adresa social-democraților. „Iohannis atacă pentru vezi tot »

Florin Cîțu TAIE din fașă orice speranță: Legea pensiilor creează probleme de sustenabilitate

Legea care prevede majorarea pensiilor creează probleme de sustenabilitate bugetului pentru următorii doi ani şi atât instituţiile financiare internaţionale cât vezi tot »

 

Olguța Vasilescu – Rareș Bogdan, confruntare explozivă în direct. ”Vă roade rău de tot grija de PSD”

rares-bogdan-olguta-vasilescu_92087600

Schimbul de replici, redat mai jos, a avut loc în emisiunea “Exces de Putere” de la Antena 3.

Rareş Bogdan: Președintele Iohannis a vorbit prin faptele sale…

Olguța Vasilescu: Care fapte? Daţi-mi exemplu de un singur lucru.

Rareș Bogdan: Atunci când trăgeaţi cu tunul în osatura statului român, Klaus Iohannis ținea pur şi simplu imaginea României încercând să explice tuturor partenerilor că România…

Olguța Vasilescu: Asta înseamnă că nu a făcut altceva decât să critice PSD. Asta am înţeles. Aţi venit cu lozincile astea mincinoase până acum, că vream să îl salvăm pe Dragnea de puşcărie şi că numai asta facem în legislație. Şi uite că Dragnea este la puşcărie, iar Klaus Iohannis, cu 47 de dosare, nu are niciun fel de problemă. Lăsaţi lozincile! Am înţeles ce a distrus. A construit ceva?

Rareş Bogdan: Vă amintesc de OUG 13….

Olguta Vasilescu: Lăsaţi OUG 13 că e fumată de trei ani. Ceva nou mai aveţi? Eu vă întreb ce a făcut Klaus Iohannis, nu ce a făcut Guvernul.

Rareş Bogdan: Vă amintesc de recursul compensatoriu, de Secţia Specială.. Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose… Daţi-mi un singur exemplu de lider al dvs dintre cei trei premieri, sfârşind cu doamna Dăncilă, continuând cu liderii PSD, care în cei trei ani de zile să reuşească măcar să aibă trei întâlniri la cel mai înalt nivel, în ceea ce înseamnă partenerii noştri euro-atlantici.

Olguța Vasilescu: Când o să fie preşedintele României, doamna Viorica Dăncilă o să aibă întâlniri şi cu liderii euro-atlantici. Ce a făcut Iohannis pentru România? A vizitat măcar un azil de bătrâni, un orfelinat de copii, în cinci ani de zile de când este preşedintele României?

Rareş Bogdan: Va fi cea mai mare înfrângere a PSD din istoria sa.

Olguța Vasilescu: Lăsaţi lozincile astea că, gata, le-am fumat, poate veniţi cu ceva constructiv totuşi. Lăsaţi-ne pe noi. Văd că vă roade rău de tot grija de PSD. Puteţi să îmi spuneţi un singur lucru pe care l-a făcut Iohannis de când e preşedinte?

Rareş Bogdan: Enorm de multe lucruri, doamnă, că altfel nu îl votau peste 40% din români acum.

Olguța Vasilescu: Daţi-mi un singur exemplu. Nu îl aveţi? Nu sunteţi în stare să daţi un sigur exemplu? Nu mă luaţi cu stâlpul democraţiei.

Rareş Bogdan: Doamnă, întâlnirile cu Macron, Angela Merkel, Donald Trump, împăratul Japoniei…

Olguța Vasilescu: Extraordinar!

Rareș Bogdan: Nu sunt importante, să înţeleg!