Lia Olguţa Vasilescu îi numeşte ‘iresponsabili şi proşti’ pe Turcan şi Cîţu: ‘Au aruncat leul in aer’

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, îi atacă pe liberalii Raluca Turcan şi Florin Cîţu, în urma vezi tot »

Iohannis si “Guvernul meu” duc Romania in FALIMENT! Leul se prabuseste şi ne împinge într-un scandal internaţional

Războiul politic se mută din planul alegerilor prezidenţiale în sfera economică şi riscă să afecteze nu numai standardul de viaţă vezi tot »

Olguța Vasilescu, atac dur la guvernul Orban: Din ce ospiciu îi scoateți pe toți baieții ăștia?

Olguța Vasilescu vine cu acuzații dure la adresa miniștrilor Guvernului Orban. Ministrul Muncii susține că ministrul Florin Cîțu a declarat vezi tot »

Klaus Iohannis nu scapă: TVR insistă să meargă la DEZBATEREA de duminică, unde va fi Viorica Dăncilă

TVR a reînnoit ivitaţia pentru Klaus Iohannis, reprezentantul Partidului Naţional Liberal în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, de a vezi tot »

Florin Cîţu: Bugetarii trebuie să muncească fără vouchere, tichete de vacanţă si sporuri

Florin Cîţu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a precizat că, în acest vezi tot »

 

Olguța Vasilescu – Rareș Bogdan, confruntare explozivă în direct. ”Vă roade rău de tot grija de PSD”

rares-bogdan-olguta-vasilescu_92087600

Schimbul de replici, redat mai jos, a avut loc în emisiunea “Exces de Putere” de la Antena 3.

Rareş Bogdan: Președintele Iohannis a vorbit prin faptele sale…

Olguța Vasilescu: Care fapte? Daţi-mi exemplu de un singur lucru.

Rareș Bogdan: Atunci când trăgeaţi cu tunul în osatura statului român, Klaus Iohannis ținea pur şi simplu imaginea României încercând să explice tuturor partenerilor că România…

Olguța Vasilescu: Asta înseamnă că nu a făcut altceva decât să critice PSD. Asta am înţeles. Aţi venit cu lozincile astea mincinoase până acum, că vream să îl salvăm pe Dragnea de puşcărie şi că numai asta facem în legislație. Şi uite că Dragnea este la puşcărie, iar Klaus Iohannis, cu 47 de dosare, nu are niciun fel de problemă. Lăsaţi lozincile! Am înţeles ce a distrus. A construit ceva?

Rareş Bogdan: Vă amintesc de OUG 13….

Olguta Vasilescu: Lăsaţi OUG 13 că e fumată de trei ani. Ceva nou mai aveţi? Eu vă întreb ce a făcut Klaus Iohannis, nu ce a făcut Guvernul.

Rareş Bogdan: Vă amintesc de recursul compensatoriu, de Secţia Specială.. Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose… Daţi-mi un singur exemplu de lider al dvs dintre cei trei premieri, sfârşind cu doamna Dăncilă, continuând cu liderii PSD, care în cei trei ani de zile să reuşească măcar să aibă trei întâlniri la cel mai înalt nivel, în ceea ce înseamnă partenerii noştri euro-atlantici.

Olguța Vasilescu: Când o să fie preşedintele României, doamna Viorica Dăncilă o să aibă întâlniri şi cu liderii euro-atlantici. Ce a făcut Iohannis pentru România? A vizitat măcar un azil de bătrâni, un orfelinat de copii, în cinci ani de zile de când este preşedintele României?

Rareş Bogdan: Va fi cea mai mare înfrângere a PSD din istoria sa.

Olguța Vasilescu: Lăsaţi lozincile astea că, gata, le-am fumat, poate veniţi cu ceva constructiv totuşi. Lăsaţi-ne pe noi. Văd că vă roade rău de tot grija de PSD. Puteţi să îmi spuneţi un singur lucru pe care l-a făcut Iohannis de când e preşedinte?

Rareş Bogdan: Enorm de multe lucruri, doamnă, că altfel nu îl votau peste 40% din români acum.

Olguța Vasilescu: Daţi-mi un singur exemplu. Nu îl aveţi? Nu sunteţi în stare să daţi un sigur exemplu? Nu mă luaţi cu stâlpul democraţiei.

Rareş Bogdan: Doamnă, întâlnirile cu Macron, Angela Merkel, Donald Trump, împăratul Japoniei…

Olguța Vasilescu: Extraordinar!

Rareș Bogdan: Nu sunt importante, să înţeleg!