Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

Tramvaie și autobuze noi în Craiova, din fonduri europene

17 tramvaie moderne și 30 de autobuze electrice vor completa flota craioveană de mijloace de transport public. Primele mijloace moderne vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu conduce detașat în sondaje

Conform cotidianul.ro, Lia Olguța Vasilescu conduce în topul preferințelor electoratului cu 49%. Pe locul doi e Antonie Solomon cu 20%, vezi tot »

Cosmin Vasile, propunerea PSD Dolj la Consiliul Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Dolj. ” Vă mulțumesc pentru vezi tot »

 

Olguța Vasilescu, reacție acidă. Guvern vs. OPC. “E puțin ciudat”

lia olguta

Olguța Vasilescu a reacționat după ce Ludovic Orban a anunțat că analizează mai multe măsuri pentru reducerea aglomerațiilor, una dintre ele fiind posibilitatea de a impune purtarea măștii în aer liber. 

”E putin ciudat, după ce acum câteva luni ne spuneau că masca nu protejează deloc, atunci când nu aveau stocurile, iar acum ne spun că sunt obligatorii și în aer liber. Pe de altă parte vine OPC și ne spune că 90% din măști sunt neconforme și am văzut tot felul de filmulețe care arată cum sunt fabricate în tot felul de țări, în condiții insalubre. Sunt deja foarte mulți care se plâng că le ies tot felul de lucruri pe față de la ele. E foarte dificil de spus dacă ne apără sau nu. Oricum și părerile specialiștilor sunt împărțite. Oricum va fi foarte greu să impună această măsură, mai ales la copii. Eu am încercat cu copilul meu de 10 ani și nu a rezistat nici două minute. M-am gandit că va trebui să o poarte la școală, dacă va începe școala”, a declarat Olguţa Vasilescu la Romania TV.