Volodimir Zelenski le-a dat ordin liderilor G7: Data până la care trebuie să se încheie războiul rus în Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a îndemnat luni pe liderii G7, reuniţi într-un summit în Germania, ”să facă maximum” pentru a vezi tot »

Suspans prelungit până în toamnă pentru Darius Vâlcov – Iccj repune pe rol mega-dosarul de corupție în loc să decidă dacă se continuă sau nu judecata

Instanța supremă a amânat, repus, luni pe rol dosarul de mare corupție în care sunt analizate apelurile DNA și ale vezi tot »

Prințul Paul al României a fost prins la Paris

Prințul Paul al României a fost prins în Paris. Acesta fugise din țară de aproape  doi ani de zile, după vezi tot »

România Educată s-a prăpădit la Evaluarea Națională

Elevii din România nu știu nici să scrie, nici să socotească. Evaluarea Națională a scos la iveală grave probleme în vezi tot »

Guvernul va compensa prețul la carburanti pentru trei luni

Guvernul va lua o decizie joi cum va face cu scăderea prețurilor la combustibil, iar decizia va fi anunțată după vezi tot »

 

Olguța Vasilescu vrea să-l ‘DETRONEZE’ pe Boc! În 2022 face o MUTARE DE PROPORȚII

olguta-vasilescu

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, vrea să calce pe urmele lui Emil Boc, primarul Clujului, și, ulterior, să-l și întreacă.

În anul 2022, edilul craiovean vrea un „Untold Oltenesc”. Primăria Craiova va aloca peste 1,8 milioane de lei, pentru a promova „IntenCity”, un festival care va avea loc la finalul lunii august.

Deși nu și-a propus să aibă profit din primul an, Olguța Vasilescu este sigură acest lucru se va întâmpla în anii ce vor urma.

Nu ne propunem să avem profit din primul an, așa cum nu au avut nici celelalte festivaluri din România, care acum produc profituri de milioane de euro. Acest lucru se va întâmpla, cu siguranță, în anii viitori”, a declarat Olguța Vasilescu, la Realitatea PLUS.