BNR confirmă că Florin Cîțu ÎNGROAPĂ România în datorii: A împrumutat încă 2,2 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, joi, 2,191 miliarde de lei de la bănci, prin două emisiuni de obligaţiuni de vezi tot »

Ludovic Orban numește POMENI alocațiile copiilor

Premierul Ludovic Orban a făcut o serie de declarații înfiorătoare despre copiii românilor și despre alocațiile lor. Orban, președintele PNL, vezi tot »

După CEC Bank, alte trei mari companii românești sunt în pericol sa fie scoase la vânzare

Cele trei companii românești vizate de o posibila vânzare ar fi Hidroelectrica, Romgaz si Transgaz. Dezvăluirea a fost făcută de vezi tot »

Marcel Ciolacu, atac incendiar la adresa lui Iohannis: nu a avut demnitatea și mândria națională de a promulga ”Legea Trianon”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Centenarului de la semnarea Tratatului de pace vezi tot »

Radu Preda iese la rampă după decizia CCR: ‘PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban’

PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban, susține liderul senatorilor social-democrați, Radu Preda, după decizia CCR de miercuri. Judecătorii vezi tot »

 

Orban s-a autopropus în funcția de şef al Comandamentului de Criză în starea de alertă

ludovic orban

Premierul Ludovic Orban a declarat că va prelua funcţia de conducere a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă.

“Am decis să îmi asum, în calitate de premier, conducerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, secondat de trei vicepreşedinţi: domnul ministru al afacerilor interne, Marcel Vela, de domnul ministru al lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei şi de şeful DSU, Raed Arafat.

Vă solicit o mobilizare pentru a face faţă trecerii de la starea de urgenţă la starea de alertă”, a declarat premierul Ludovic Orban la şedinţa de Guvern.