Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

Orlando Teodorovici, nominalizat de George Simion printre candidații susținuți de AUR la prezidențiale

orlando aur

Fostul ministru PSD al Finanțelor, Orlando Teodorovici, nominalizat de președintele AUR, George Simion, ca un potențial cndidat la prezidențiale, a făcut, luni seara, la România TV, primele declarații.

“Mă onorează o astfel de afirmație. Românii ar trebui să aibă în 2024 președintele pe cre îl merită. Va fi o luptă destul de complictă. Va fi ultima șansă să aibă acel trai pe cred și-l doresc.

Domnul Simion n-a spus că din partea AUR. Să fie cu adevărat român. Eu cred că a fi român este un om care știe să facă, nu doar să declare. să nu aibă teamă de acel sistem de care se vorbește.

O să-mi sum astfel de lupte, deschis, sincer, doar cun plan la vedere și doar pentru țară”, a spus Orlando Teodorovici.