Protest la sud de Dunăre – Bulgarii blochează drumurile pentru a împiedica importul de cereale ucrainene

Producătorii de cereale bulgari au organizat luni proteste şi au cerut oprirea importurilor de grâu din Ucraina, relatează agenţia DPA, vezi tot »

Războiul din Ucraina: bătălia pentru Bahmut a provocat pierderi grele pentru ambele tabere

Ucraina şi Rusia au raportat pierderi grele în bătălia pentru Bahmut. Moscova încearcă de luni de zile să cucerească oraşul vezi tot »

Bursele europene se duc în cap: scăderi puternice din cauza prăbușirii băncii americane SVB

Bursele europene au închis luni în scădere puternică, trase în jos de titlurile bancare, care au înregistrat cea mai slabă vezi tot »

Rareș Bogdan, mesaj clar pentru PSD: ‘Ne vom respecta înțelegerea: PNL va ceda poziția de prim-ministru. În cei 148 de ani de existență ne-am respectat cuvântul dat’

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a vorbit despre rotativa din luna mai şi posbilitatea ca protocolul cu PSD să fie renegociat vezi tot »

 

Orlando Teodorovici, nominalizat de George Simion printre candidații susținuți de AUR la prezidențiale

orlando aur

Fostul ministru PSD al Finanțelor, Orlando Teodorovici, nominalizat de președintele AUR, George Simion, ca un potențial cndidat la prezidențiale, a făcut, luni seara, la România TV, primele declarații.

“Mă onorează o astfel de afirmație. Românii ar trebui să aibă în 2024 președintele pe cre îl merită. Va fi o luptă destul de complictă. Va fi ultima șansă să aibă acel trai pe cred și-l doresc.

Domnul Simion n-a spus că din partea AUR. Să fie cu adevărat român. Eu cred că a fi român este un om care știe să facă, nu doar să declare. să nu aibă teamă de acel sistem de care se vorbește.

O să-mi sum astfel de lupte, deschis, sincer, doar cun plan la vedere și doar pentru țară”, a spus Orlando Teodorovici.