Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

OTV revine pe micile ecrane: Dan Diaconescu se întoarce în industria care l-a consacrat

b9c68711caa5cb309ebd707b064692fc

Admiratorii lui Dan Diaconescu sunt în așteptarea unei vești bune privind revenirea acestuia pe micile ecrane de mai mulți ani. După o absență considerabilă, pare că celebrul om de televiziune se pregătește să se întoarcă în industria care l-a consacrat. Postul de televiziune fondat de Dan Diaconescu își propune să reia emisia și să creeze din nou senzație.

Dan Diaconescu este cunoscut ca una dintre cele mai controversate figuri din lumea mondenă. A fost o prezență marcantă în industria media, unde a captivat publicul cu emisiunile sale transmise pe postul său de televiziune, OTV.

Potrivit unor informații oferite de PlayTech, se pare că celebrul jurnalist intenționează să reînființeze OTV, iar momentul lansării mari ar putea avea loc într-un interval de doar un an. Conform rapoartelor de la Playtech Știri, în exclusivitate, există posibilitatea ca postul de televiziune să fie relansat chiar în data de 19 februarie 2025.

Într-un moment crucial în 2015, viața lui Dan Diaconescu a luat o întorsătură nefericită când a fost condamnat la o pedeapsă de cinci ani și șase luni de închisoare cu executare, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de șantaj.

Nici în prezent situașia lui Dan Diaconescu nu este una foarte bună. Celebrul moderator TV este anchetat într-un dosar de sex cu minori.