Mircea Geoană cere PNL și PSD să nu îi mai folosească numele în negocieri: „Până ieri îl înjurai și acum devine fost coleg de-al nostru?”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, spune că nu intenționează să se întoarcă într-un partid politic și că ar prefera să vezi tot »

Mircea Geoană, aflat la Washington, dezvăluie principalele teme de la Summitul NATO: „Suntem gata cu lecțiile. Am negociat totul”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, aflat la Washington pentru Summitul Alianței Nord-Atlantice, a făcut anunțuri de ultimă oră, luni seara, la vezi tot »

Cum se modifică OUG 84: Poliția va putea să rețină permisul șoferului care refuză testul anti-drog doar 72 de ore

Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), a declarat luni că premierul a solicitat ministerului un mecanism vezi tot »

29 de piloți și copiloți s-au îmbolnăvit în aceeași zi. Epidemie de salarii mici la TAROM

Piloții TAROM au salariile la jumătate față de cei de la Wizz Air, iar sindicatele din cadrul companiei negociază de vezi tot »

Geoană, despre vizita premierului maghiar la Moscova: „Ce a făcut Orban nu angajează NATO. Nu are girul aliaților”

Aflat la Washington, pentru Summitul Alianței Nord-Atlantice, Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN vezi tot »

 

OTV revine pe micile ecrane: Dan Diaconescu se întoarce în industria care l-a consacrat

b9c68711caa5cb309ebd707b064692fc

Admiratorii lui Dan Diaconescu sunt în așteptarea unei vești bune privind revenirea acestuia pe micile ecrane de mai mulți ani. După o absență considerabilă, pare că celebrul om de televiziune se pregătește să se întoarcă în industria care l-a consacrat. Postul de televiziune fondat de Dan Diaconescu își propune să reia emisia și să creeze din nou senzație.

Dan Diaconescu este cunoscut ca una dintre cele mai controversate figuri din lumea mondenă. A fost o prezență marcantă în industria media, unde a captivat publicul cu emisiunile sale transmise pe postul său de televiziune, OTV.

Potrivit unor informații oferite de PlayTech, se pare că celebrul jurnalist intenționează să reînființeze OTV, iar momentul lansării mari ar putea avea loc într-un interval de doar un an. Conform rapoartelor de la Playtech Știri, în exclusivitate, există posibilitatea ca postul de televiziune să fie relansat chiar în data de 19 februarie 2025.

Într-un moment crucial în 2015, viața lui Dan Diaconescu a luat o întorsătură nefericită când a fost condamnat la o pedeapsă de cinci ani și șase luni de închisoare cu executare, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de șantaj.

Nici în prezent situașia lui Dan Diaconescu nu este una foarte bună. Celebrul moderator TV este anchetat într-un dosar de sex cu minori.