Fanii sunt în stare de șoc! Actriţă din ‘Las Fierbinţi’, ucisă cu sânge rece de soţ

Anastasia Cecati, actriţa care a jucat în serialul “Las Fierbinţi” a fost ucisă cu sânge rece de soţ, în apartamentul vezi tot »

Ambasadorul SUA la București, vizită fulger în biroul lui Liviu Dragnea

Ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, a intrat marți, în jurul orei 11:00, în biroul lui Liviu Dragnea de vezi tot »

Lovitură pentru românii cu credite în lei: Indicele ROBOR a atins cel MAI MARE nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la vezi tot »

Vești proaste de la meteorologi: Vreme extremă în România în următoarele două săptămâni

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit, în special pe durata nopţilor, în următoarele două săptămâni, în timp vezi tot »

Mascații au descins în forță la evazioniști. Prejudiciul din acest dosar este enorm

Poliţiştii fac percheziţii, marţi dimineaţă, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Argeş, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea vezi tot »

 

Pană majoră de curent la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova

pana spital

O pană majoră de curent a afectat miercuri, la orele prânzului, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Cele mai mari probleme s-au pus în cazul pacienţilor aflaţi în operaţie.

Pana de curent de la Spitalul Judeţean din Craiova a durat aproximativ 30 de minute, iar conducerea unităţii spitaliceşti a verificat sălile de operaţie să vadă exact ce a provocat incidentul. 

Se pare că ar fi vorba de o defecţiune din cauza unor lucrări care au loc în zonă şi ar fi avariat o aripă a spitalului. „Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, referitoare la pana de curent din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, facem următoarele precizări: alimentarea cu energie electrică a fost oprită pentru aproximativ 30 de minute, timp în care toţi pacienţii au fost în afara oricărui pericol. Generatoarele unităţii noastre au pornit în toate zonele critice, iar pacienţii din clinica ATI şi din Unitatea de Primiri Urgenţe au fost ventilaţi în condiţii normale. De asemenea, precizăm că în blocurile operatorii nu se afla nimeni, programul operator fiind până la ora 14:00, ulterior se operează doar urgenţele şi nu a fost niciun asemenea caz“, au precizat pentru adevarul.ro, reprezentanţii Spitalului Judeţean Craiova.