Comisia Europeană intervine exploziv în războiul Dăncilă-Iohannis: Nu avem îngrijorări asupra capacității României de a prelua Președinția Consiliului UE

Șeful purtătorilor de cuvânt ai Comisiei Europene, Schinas Margaritis, a afirmat, luni, că instituția europeană nu are îngrijorări că România vezi tot »

Cine a prelua funcția de președinte al PSD București, după demisia Gabrielei Firea – Deciziile din CEx au fost corecte

Gabriel Mutu, înlocuitorul lui Firea la PSD București, spune că deciziile din ședința CEx sunt corecte, atâta timp cât declarațiile vezi tot »

Liviu Dragnea, anunț de ultimă oră – Ce funcții primesc Mihai Fifor și Codrin Ștefănescu, după Cex

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat luni, după ședința Comitetului Executiv, că Mihai Fifor a fost propus pentru funcția de vezi tot »

Premierul anunță remanierile – Cum va arăta Guvernul Dăncilă 2? Olguța Vasilescu, la Transporturi

Viorica Dăncilă anunță schimbările din Guvern: L. Olguța Vasilescu- Transporturi, Marius Budăi- Min. Muncii, N. Bădălău-Economie, Alexandru Petrescu- Comunicații, Daniel vezi tot »

Mihai Fifor, mișcare explozivă înainte de CEx: Și-a dat demisia din Guvern

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, și-a dat demisia din Guvern, înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Acesta a spus vezi tot »

 

Pană majoră de curent la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova

pana spital

O pană majoră de curent a afectat miercuri, la orele prânzului, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Cele mai mari probleme s-au pus în cazul pacienţilor aflaţi în operaţie.

Pana de curent de la Spitalul Judeţean din Craiova a durat aproximativ 30 de minute, iar conducerea unităţii spitaliceşti a verificat sălile de operaţie să vadă exact ce a provocat incidentul. 

Se pare că ar fi vorba de o defecţiune din cauza unor lucrări care au loc în zonă şi ar fi avariat o aripă a spitalului. „Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, referitoare la pana de curent din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, facem următoarele precizări: alimentarea cu energie electrică a fost oprită pentru aproximativ 30 de minute, timp în care toţi pacienţii au fost în afara oricărui pericol. Generatoarele unităţii noastre au pornit în toate zonele critice, iar pacienţii din clinica ATI şi din Unitatea de Primiri Urgenţe au fost ventilaţi în condiţii normale. De asemenea, precizăm că în blocurile operatorii nu se afla nimeni, programul operator fiind până la ora 14:00, ulterior se operează doar urgenţele şi nu a fost niciun asemenea caz“, au precizat pentru adevarul.ro, reprezentanţii Spitalului Judeţean Craiova.