ALERTĂ – Viorica Dăncilă a convocat miniștrii în regim de URGENȚĂ pentru o ședință

Astăzi, premierul Viorica Dăncilă s-a întors din concendiu cu o zi mai devreme decât era programat și a decis să vezi tot »

Dragnea, despre candidatul la prezidențiale din partea PSD-ALDE: ‘În 2019 probabil vom anunța’

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seară că anunțul privind un eventual candidat unic al coaliției de guvernare PSD-ALDE vezi tot »

Dragnea, acuzații incendiare la adresa lui Iohannis: Este în stare de orice împotriva acestui Guvern

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seară, la România TV, că este absolut convins că preşedintele Klaus Iohannis va vezi tot »

Simona Halep a demolat-o pe Venus Williams – Românca s-a calificat în sferturile de finală ale Rogers Cup

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale Rogers Cup, după ce a învins-o, vineri (joi, vezi tot »

Legea pensiilor intră în dezbatere publică – Schimbări MAJORE în actul normativ

Ministerul Muncii și Justiției Sociale a lansat în dezbatere publică proiectul de Lege privind sistemul public de pensii. Proiectul de vezi tot »

 

Pană majoră de curent la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova

pana spital

O pană majoră de curent a afectat miercuri, la orele prânzului, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Cele mai mari probleme s-au pus în cazul pacienţilor aflaţi în operaţie.

Pana de curent de la Spitalul Judeţean din Craiova a durat aproximativ 30 de minute, iar conducerea unităţii spitaliceşti a verificat sălile de operaţie să vadă exact ce a provocat incidentul. 

Se pare că ar fi vorba de o defecţiune din cauza unor lucrări care au loc în zonă şi ar fi avariat o aripă a spitalului. „Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, referitoare la pana de curent din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, facem următoarele precizări: alimentarea cu energie electrică a fost oprită pentru aproximativ 30 de minute, timp în care toţi pacienţii au fost în afara oricărui pericol. Generatoarele unităţii noastre au pornit în toate zonele critice, iar pacienţii din clinica ATI şi din Unitatea de Primiri Urgenţe au fost ventilaţi în condiţii normale. De asemenea, precizăm că în blocurile operatorii nu se afla nimeni, programul operator fiind până la ora 14:00, ulterior se operează doar urgenţele şi nu a fost niciun asemenea caz“, au precizat pentru adevarul.ro, reprezentanţii Spitalului Judeţean Craiova.