ÎCCJ, luare de poziție în contextul achitărilor

ÎCCJ precizează, în contextul numeroaselor discuţii din spaţiul public cu privire la achitările din ultima perioadă, că este importantă păstrarea vezi tot »

De astăzi, este OFICIAL! Schimbarea legislativă MULT AȘTEPTATĂ intră în vigoare! Milioane de români au acest drept

De astăzi ar trebui să ne simţim mai în siguranţă atunci când vine vorba de protecţia datelor pe care le vezi tot »

Gabriela Firea, autodenunț politic: Nu pot empatiza cu cei care îşi găsesc justificări pentru trădare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD, susţine că detestă tradarea şi nu poate empatiza cu cei care îşi găsesc justificări vezi tot »

Ilie Năstase, scandal monstru cu poliția în trafic. Dosar penal pentru fostul tenismen

Tenismanul Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii vineri noapte, pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiindu-i vezi tot »

Dăncilă, vești bune: ‘Azi aprobăm trei autostrăzi’

Dăncilă a declarat, în ședința de guvern, că Guvernul României va construi în parteneriat public-privat trei autostrăzi: autostrada Târgu Neamţ vezi tot »

 

Pană majoră de curent la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova

pana spital

O pană majoră de curent a afectat miercuri, la orele prânzului, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Cele mai mari probleme s-au pus în cazul pacienţilor aflaţi în operaţie.

Pana de curent de la Spitalul Judeţean din Craiova a durat aproximativ 30 de minute, iar conducerea unităţii spitaliceşti a verificat sălile de operaţie să vadă exact ce a provocat incidentul. 

Se pare că ar fi vorba de o defecţiune din cauza unor lucrări care au loc în zonă şi ar fi avariat o aripă a spitalului. „Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, referitoare la pana de curent din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, facem următoarele precizări: alimentarea cu energie electrică a fost oprită pentru aproximativ 30 de minute, timp în care toţi pacienţii au fost în afara oricărui pericol. Generatoarele unităţii noastre au pornit în toate zonele critice, iar pacienţii din clinica ATI şi din Unitatea de Primiri Urgenţe au fost ventilaţi în condiţii normale. De asemenea, precizăm că în blocurile operatorii nu se afla nimeni, programul operator fiind până la ora 14:00, ulterior se operează doar urgenţele şi nu a fost niciun asemenea caz“, au precizat pentru adevarul.ro, reprezentanţii Spitalului Judeţean Craiova.