Dăncilă anunță că îi va trimite lui Iohannis noile propuneri pentru Dezvoltare și Transporturi după CEx

Viorica Dăncilă a declarat luni că marți îi va trimite președintelui Klaus Iohannis nominalizările pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor. Ea vezi tot »

Dăncilă, ultimele informații despre OUG114: Atunci vom lua o decizie

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că o decizie în privinţa modificării OUG 114 va fi luată după ce va vezi tot »

Viorica Dăncilă bifează succesul PNDL1 și PNDL 2: ‘Cu ajutorul acestor programe am scos țara din noroaie’

Premierul Viorica Dăncilă le-a spus luni primarilor prezenți la reuniunea ACoR, că prin implementarea programelor PNDL 1 și PNDL 2 vezi tot »

ANPC, fără milă – Amenzi uriașe la marile lanţuri de hypermarketuri din Oltenia

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au aplicat 42 de amenzi, în valoare de 468.000 lei şi 12 avertismente vezi tot »

Săptămână de FOC în PSD! Liviu Dragnea a convocat CEx – Se caută înlocuitori pentru Mircea Drăghici și Olguța Vasilescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Această ședință va avea loc, marți, de la vezi tot »

 

Pană majoră de curent la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova

pana spital

O pană majoră de curent a afectat miercuri, la orele prânzului, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Cele mai mari probleme s-au pus în cazul pacienţilor aflaţi în operaţie.

Pana de curent de la Spitalul Judeţean din Craiova a durat aproximativ 30 de minute, iar conducerea unităţii spitaliceşti a verificat sălile de operaţie să vadă exact ce a provocat incidentul. 

Se pare că ar fi vorba de o defecţiune din cauza unor lucrări care au loc în zonă şi ar fi avariat o aripă a spitalului. „Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, referitoare la pana de curent din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, facem următoarele precizări: alimentarea cu energie electrică a fost oprită pentru aproximativ 30 de minute, timp în care toţi pacienţii au fost în afara oricărui pericol. Generatoarele unităţii noastre au pornit în toate zonele critice, iar pacienţii din clinica ATI şi din Unitatea de Primiri Urgenţe au fost ventilaţi în condiţii normale. De asemenea, precizăm că în blocurile operatorii nu se afla nimeni, programul operator fiind până la ora 14:00, ulterior se operează doar urgenţele şi nu a fost niciun asemenea caz“, au precizat pentru adevarul.ro, reprezentanţii Spitalului Judeţean Craiova.