Creștere EXPLOZIVĂ: 637 de noi cazuri de COVID-19 în România și 30 de decese

 În ultimele 24 de ore au fost depistate cu noul coronavirus un număr de 637 de români. Alți 30 au vezi tot »

ALERTA meteorologilor: Cod portocaliu de ploi torențiale

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, duminică, avertizarea de ploi torențiale, în nouă județe fiind cod portocaliu. Potrivit ANM, instabilitatea vezi tot »

Proteste împotriva Legii carantinării, în Piața Victoriei

Frontul Civic Unit anunță un protest, în Piața Victoriei, începând cu ora 18.00, împotriva Legii carantinării. La proteste și-au anunțat vezi tot »

Focar de COVID-19 la centre de plasament din DOLJ

Un număr de 15 persoane din cadrul DGASPC Dolj, dintre care șapte copii din centre de plasament și opt angajați, vezi tot »

ITM, amenzi pentru HORECA. Lia Olguţa Vasilescu: Ştim ce faceţi. Opriţi-vă!

Lia Olguţa Vasilescu a criticat-o dur pe Violeta Alexandru pentru amenzile pe care ITM le dă sectorului HORECA.  “Nebunie aseară vezi tot »

 

Pensionarii i-au pus gând rău lui Cîțu: Gata, explodează mămăliga. Mergem peste ei în Guvern

senat pensii

Marian Trifan, președintele Asociației Pensionarilor Civili Mihai Viteazul, a discutat astăzi la Senat despre necesitatea respectării prevederilor din Legea Pensiilor cu liderul senatorilor PSD, Radu Preda. La întâlnire au mai participat Senatorul Ion Rotaru președintele Comisiei de muncă din Senat și cu ex-ministrul Florin Bodog secretarul aceleiași comisii.

,,Ca și concluzie am notat încă odată solicitarea expresă a seniorilor, în privința măririi cuantumului punctului de pensie cu 40% începând cu data de 1 septembrie. Nevoile pensionarilor sunt acute și strâns legate de creșterea prețurilor la alimente, medicamente, curent și gaze operate de Guvernul Orban. Pensionarii merită RESPECT, iar ministrul Cîțu trebuie informat răspicat că pensia nu este AJUTOR SOCIAL,, a declarat Senatorul Radu Preda după finalizarea discuțiilor. 

,, Cîțu a declarat ieri că o să crească pensiile cu 10%. FALS! De fapt nerespectând legea Guvernul nu face decât să taie pensiile cu 30%. Aceasta este realitatea! Legea trebuie respectată și mărirea trebuie sa fie de la 1 septembrie așa cum prevede aceasta, altfel Guvernul nu o să mai apuce nici moțiunea de cenzură. Gata explodează mămăliga. Mergem peste ei în Guvern,, a punctat la finalul întâlnirii Președintele Asociației Pensionarilor, Marian Trifan.