Lia Olguţa Vasilescu îi numeşte ‘iresponsabili şi proşti’ pe Turcan şi Cîţu: ‘Au aruncat leul in aer’

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, îi atacă pe liberalii Raluca Turcan şi Florin Cîţu, în urma vezi tot »

Iohannis si “Guvernul meu” duc Romania in FALIMENT! Leul se prabuseste şi ne împinge într-un scandal internaţional

Războiul politic se mută din planul alegerilor prezidenţiale în sfera economică şi riscă să afecteze nu numai standardul de viaţă vezi tot »

Olguța Vasilescu, atac dur la guvernul Orban: Din ce ospiciu îi scoateți pe toți baieții ăștia?

Olguța Vasilescu vine cu acuzații dure la adresa miniștrilor Guvernului Orban. Ministrul Muncii susține că ministrul Florin Cîțu a declarat vezi tot »

Klaus Iohannis nu scapă: TVR insistă să meargă la DEZBATEREA de duminică, unde va fi Viorica Dăncilă

TVR a reînnoit ivitaţia pentru Klaus Iohannis, reprezentantul Partidului Naţional Liberal în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, de a vezi tot »

Florin Cîţu: Bugetarii trebuie să muncească fără vouchere, tichete de vacanţă si sporuri

Florin Cîţu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a precizat că, în acest vezi tot »

 

Petre Daea despre guvernul Orban: Îi cunosc. Nu le place munca!

Sursa: libertatea.ro

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, s-a arătat dezamăgit de faptul că succesorul său a anunțat că dorește să oprească proiectul Casa de Comerț Agroalimentar Unirea.

Petre Daea susține că este pare de neînțeles această aversiune a noului executiv împotriva producătorilor agricoli români.

„Este unul dintre cele mai frumoase proiecte inițiate de noi. Aș spune că este chiar un proiect de țară pentru că prin această societate comercială se urmărea realizarea unui mecanism comercial funcțional care să conducă la valorificarea resurselor și producției agricole naționale. De ce să nu încurajezi producția internă ? De ce să le oferi facilități importatorilor ? Pentru mine este de neînțeles așa ceva. Această societate pe acțiuni, care acum se dezvoltă, se confruntă cu probleme inerente oricărui început, o consider un proiect de țară”, a declarat pentru Q Magazine Petre Daea.

Fostul ministru a mai declarat că nu i se pare normal ca de trei zile toți miniștrii cabinetului Orban nu fac altceva decât să vorbească.