Marcel Ciolacu, atac incendiar la adresa lui Iohannis: nu a avut demnitatea și mândria națională de a promulga ”Legea Trianon”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Centenarului de la semnarea Tratatului de pace vezi tot »

Radu Preda iese la rampă după decizia CCR: ‘PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban’

PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban, susține liderul senatorilor social-democrați, Radu Preda, după decizia CCR de miercuri. Judecătorii vezi tot »

Radu Preda: Opriţi-o pe doamna în negru de la Ministerul Şomajului şi Prăbuşirii Sociale

 Radu Preda, liderul senatorilor PSD, a anunțat, miercuri, în plenul Senatului, că social-democrații au depus o moţiunea simplă împotriva ministrului vezi tot »

ALERTĂ – România se apropie de 20.000 de persoane infectate cu COVID-19! Câte cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

Până miercuri, în România au fost confirmate 19.669 de cazuri de COVID-19, dintre aceste, 13.800 fiind declarate vindecate și externate. vezi tot »

Radu Preda iese la atac după ce Isărescu a anunțat dezastrul economic pentru România: ‘Oare pentru cine guvernanți domnilor liberali?’

Liderul senatorilor PSD, Radu Preda, reacționează după ce Banca Națională a României a anunțat dezastrul economic care ne așteaptă, lansând critici dure vezi tot »

 

Petre Daea despre guvernul Orban: Îi cunosc. Nu le place munca!

Sursa: libertatea.ro

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, s-a arătat dezamăgit de faptul că succesorul său a anunțat că dorește să oprească proiectul Casa de Comerț Agroalimentar Unirea.

Petre Daea susține că este pare de neînțeles această aversiune a noului executiv împotriva producătorilor agricoli români.

„Este unul dintre cele mai frumoase proiecte inițiate de noi. Aș spune că este chiar un proiect de țară pentru că prin această societate comercială se urmărea realizarea unui mecanism comercial funcțional care să conducă la valorificarea resurselor și producției agricole naționale. De ce să nu încurajezi producția internă ? De ce să le oferi facilități importatorilor ? Pentru mine este de neînțeles așa ceva. Această societate pe acțiuni, care acum se dezvoltă, se confruntă cu probleme inerente oricărui început, o consider un proiect de țară”, a declarat pentru Q Magazine Petre Daea.

Fostul ministru a mai declarat că nu i se pare normal ca de trei zile toți miniștrii cabinetului Orban nu fac altceva decât să vorbească.