Simona Halep a câștigat dramatic finala turneului din Dubai

Simona Halep a câștigat sâmbătă seara, în Dubai, primul său turneu din acest an. A învins-o pe jucătoarea din Kazakhstan vezi tot »

Radu Preda a depus proiectul de lege la Senat: La localele din 2020 nu pot candida persoane pentru care ANI a decis conflict de interese

Liderul senatorilor PSD Radu Preda a depus la Senat un proiect de lege care prevede că la scrutinul pentru localele vezi tot »

PSD, atac în rafală la Cîțu înainte de votul din Parlament: Se mai miră cineva?

Social-democrații au precizat, pe pagina de Facebook a PSD, că atunci când ministrul de Finanțe Florin Cîțu face „dezmăț” în vezi tot »

S-a rupt lanțul de iubire – Dan Barna îl ia de guler pe Iohannis: ‘Numirea unor șefi de parchete fără avizul CSM e o greșeală greu de explicat și dezamăgitoare’

Dan Barna, preşedintele USR, critică dur decizia preşedintelui Iohannis de a semna numirile în fruntea PÎCCJ şi DIICOT, în ciuda vezi tot »

Iohannis sfidează recomandările MCV: Decretele pentru numirea noilor procurori-șefi, semnate de președinte

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele pentru numirea noilor procurori-șefi: Gabriela Scutea la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de vezi tot »

 

PNL a depus moțiunea de cenzură! Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit: ‘Este o mascaradă’

parlament

Marcel Ciolacu a declarat că, deși PSD este acuzat că a convocat Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului marți seara, la ora 18.30, opoziția a depus moțiunea “pe-nserate”. Președintele Camerei Deputaților reclamă că ceea ce face opoziția este o mascaradă.

“În primul rând, încă nu este noapte. În al doilea rând, au depus moțiunea la ora 18.00, cui o oră și jumătate după ce s-a terminat programul atât din Senat cât și din Cameră, dar staff-urile și de la secretariatul general al Camerei și de la Senat au avut bunăvoința să stea până la această oră de a veni minunata moțiune. Tot noi suntem acuzați pentru că dânșii au depus moțiunea pe-nserate, ca să nu spunem noaptea, dar o să propunem mâine dimineață la 7 BPR ca să nu mai fie noapte, ci dis de dimineață. Este o mascaradă. Nu au un lider. Se și vede acest lucru. Se joacă cu această moțiune. Dânșii nici nu participă ca să facem calendar. Eu am înțeles din declarațiile liderilor că este o urgență. Țara are probleme majore și am zis să nu încurcăm noi pesediștii”, a declarat, marți seară la Parlament, Marcel Ciolacu.

“S-a anunțat din timp că vom face acest BPR după depunerea moțiunii. Eu nu știam când se depune moțiunea, dar dânșii care au depus moțiunea. știau foarte bine când o depun și că urmează un BPR”, a mai spus social-democratul.

Anterior, deputatul USR Stelian Ion a declarat că social-democrații forțează citirea moțiunii de cenzură “în noaptea asta, ca hoții”.

“PSD trebuie să respecte democraţia, să nu îşi bată joc de acest demers şi să nu forţeze o citire în noaptea asta, ca hoţii, evident, a acestei moţiuni. Ei vor să forţeze în Birourile Permanente fixarea datei pentru susţinerea votului, atunci li se potriveşte cel mai bine”, a declarat deputatul USR.

Partidele de opoziţie au depus moţiunea de cenzură la Parlament, a anunţat lider deputaţilor PNL Raluca Turcan. Aceasta a precizat că moţiunea a fost semnată de 237 de aleşi, printre care şi patru de la PSD.