Moment ISTORIC – Regina Elena a revenit în România! Ce mesaj transmite Viorica Dăncilă

Regina-Mamă Elena va rămâne în conştiinţa românilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam şi de ţară, a vezi tot »

BOMBA ZILEI – Liviu Dragnea cere anularea condamnării

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia vezi tot »

Dăncilă trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor și la TAROM: ‘Cei vinovați trebuie sancționați’

Premierul Viorica Dăncilă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului începerea unei acțiuni de control la Ministerul Transporturilor și la vezi tot »

Viorica Dăncilă, în rol de infirmieră – a acordat primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău la un miting PSD

Premierul Viorica Dancilă a acordat joi, împreună cu alte persoane din stafful său, primul ajutor unui bărbat căruia i s-a vezi tot »

Viorica Dăncilă, atacuri violente la adresa PNL: ‘Știm ce ne așteaptă a doua zi când va va veni un nou Guvern? Sunteți cifre pentru ei’

Viorica Dăncilă, președintele PSD, a transmis, joi, în timpul unui miting electoral în județul Constanța, că PNL îi consideră cifre vezi tot »

 

PNL a depus moțiunea de cenzură! Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit: ‘Este o mascaradă’

parlament

Marcel Ciolacu a declarat că, deși PSD este acuzat că a convocat Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului marți seara, la ora 18.30, opoziția a depus moțiunea “pe-nserate”. Președintele Camerei Deputaților reclamă că ceea ce face opoziția este o mascaradă.

“În primul rând, încă nu este noapte. În al doilea rând, au depus moțiunea la ora 18.00, cui o oră și jumătate după ce s-a terminat programul atât din Senat cât și din Cameră, dar staff-urile și de la secretariatul general al Camerei și de la Senat au avut bunăvoința să stea până la această oră de a veni minunata moțiune. Tot noi suntem acuzați pentru că dânșii au depus moțiunea pe-nserate, ca să nu spunem noaptea, dar o să propunem mâine dimineață la 7 BPR ca să nu mai fie noapte, ci dis de dimineață. Este o mascaradă. Nu au un lider. Se și vede acest lucru. Se joacă cu această moțiune. Dânșii nici nu participă ca să facem calendar. Eu am înțeles din declarațiile liderilor că este o urgență. Țara are probleme majore și am zis să nu încurcăm noi pesediștii”, a declarat, marți seară la Parlament, Marcel Ciolacu.

“S-a anunțat din timp că vom face acest BPR după depunerea moțiunii. Eu nu știam când se depune moțiunea, dar dânșii care au depus moțiunea. știau foarte bine când o depun și că urmează un BPR”, a mai spus social-democratul.

Anterior, deputatul USR Stelian Ion a declarat că social-democrații forțează citirea moțiunii de cenzură “în noaptea asta, ca hoții”.

“PSD trebuie să respecte democraţia, să nu îşi bată joc de acest demers şi să nu forţeze o citire în noaptea asta, ca hoţii, evident, a acestei moţiuni. Ei vor să forţeze în Birourile Permanente fixarea datei pentru susţinerea votului, atunci li se potriveşte cel mai bine”, a declarat deputatul USR.

Partidele de opoziţie au depus moţiunea de cenzură la Parlament, a anunţat lider deputaţilor PNL Raluca Turcan. Aceasta a precizat că moţiunea a fost semnată de 237 de aleşi, printre care şi patru de la PSD.