Premierul desemnat se reorientează: După eșecul negocierilor cu PSD, se va discuta cu USR

Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuțiile pentru finalizarea Programului de Guvernare, împreună cu echipele de vezi tot »

Dr. Streinu Cercel: ”Ne aşteptăm ca numărul pacienţilor infectaţi să crească. Să înceapă testarea la fiecare scară de bloc”

Medicul Adrian Streinu Cercel a declarat într-o conferinţă de presă în cadrul Maratonului vaccinării de la Bucureşti, că medicii se vezi tot »

Universitatea Craiova bate Chindia și urcă pe locul 2

Universitatea Craiova s-a impus în meciul de la Ploiești, scor 1-0, în fața formației Chindia Târgoviște, și a urcat provizoriu vezi tot »

Certificatul verde COVID – unde poţi/nu poţi să mergi fără el, începând de luni

Intră în vigoare restricţii dure pentru români, începând de luni. Astfel, certificatul verde va fi obligatoriu cam peste tot, inclusiv vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu: ”Prin PNRR se adâncesc inechitățile dintre regiunile de dezvoltare”

Primarul Municipiului Craiova. Lia Olguța Vasilescu critică, într-un mesaj public, modul în care a fost gândit Planul Național de Redresare vezi tot »

 

PNL îl susține pe Nicușor Dan la funcția de primar general – Reacția PSD: ‘Gabriela Firea l-a mai învins o dată’

PSD-Sigla

PSD a transmis, vineri, după anunţul PNL privind susţinerea lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general, că liberali au început campania electorală ”printr-un abandon”. ”După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidaţi, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună”, au transmis social-democraţii.

”PNL a început cu un abandon campania electorală! Chiar acolo unde se băteau cu pumnii în piept că e miza cea mai importantă pentru ei: în Bucureşti! După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidaţi de la fostul premier, miniştri, europarlamentari şi tot ce au mai găsit prin ogradă, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună”, au scris, vineri, reprezentanţii PSD pe pagina oficială de Facebook.

Social-democraţii au completat că, prin susţinerea lui Nicuşor Dan, ”liberalii recunosc public că nici nu ştiu, nici nu pot, nici n-au cu cine”.

”Gabriela Firea l-a mai învins o dată pe Nicuşor Dan. Şi sunt convins că, oricâte partide îşi vor ascunde neputinţa în spatele său, va mai pierde încă o dată”, au mai scris social-democraţii.

Conducerea PNL a votat în unanimitate susţinerea lui Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei, a anunţat vineri liderul liberal Ludovic Orban, La rândul său, Nicuşor Dan, care a fost prezent la şedinţa liderilor liberali, a afirmat că este o decizie de responsabilitate, luată în interesul public.