Premierul desemnat se reorientează: După eșecul negocierilor cu PSD, se va discuta cu USR

Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuțiile pentru finalizarea Programului de Guvernare, împreună cu echipele de vezi tot »

Dr. Streinu Cercel: ”Ne aşteptăm ca numărul pacienţilor infectaţi să crească. Să înceapă testarea la fiecare scară de bloc”

Medicul Adrian Streinu Cercel a declarat într-o conferinţă de presă în cadrul Maratonului vaccinării de la Bucureşti, că medicii se vezi tot »

Universitatea Craiova bate Chindia și urcă pe locul 2

Universitatea Craiova s-a impus în meciul de la Ploiești, scor 1-0, în fața formației Chindia Târgoviște, și a urcat provizoriu vezi tot »

Certificatul verde COVID – unde poţi/nu poţi să mergi fără el, începând de luni

Intră în vigoare restricţii dure pentru români, începând de luni. Astfel, certificatul verde va fi obligatoriu cam peste tot, inclusiv vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu: ”Prin PNRR se adâncesc inechitățile dintre regiunile de dezvoltare”

Primarul Municipiului Craiova. Lia Olguța Vasilescu critică, într-un mesaj public, modul în care a fost gândit Planul Național de Redresare vezi tot »

 

Portal online de servicii electronice la Craiova

242209071_4536994303031206_4963355780513476389_n
Primăria Municipiului Craiova a lansat portalul online de servicii electronice oferite cetățenilor! Află ce alte documente poți depune sau obține online!
Fă-ți și tu cont gratuit pe https://eportal.primariacraiova.ro/
Portalul de servicii electronice este unul dintre rezultatele proiectului A.R.C.A. – Accesibilitatea procedurilor administrative prin Reducerea birocrației și digitizare pentru Cetățenii BĂNIEI, cod MY SMIS 126292.
Proiectul este implementat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.