Klaus Iohannis i-a cerut lui Ludovic Orban să îl EXECUTE pe Raed Arafat: ‘Aştept să primesc săptămâna viitoare un răspuns lămuritor. Voi insista’

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Galaţi, că Guvernul face o evaluare în cazul secretarului de stat Raed Arafat vezi tot »

Antrenorul prezidențial jubilează, după ce a auzit că Dăncilă și Țiriac vor fi chemați la DNA

Antrenorul de tenis și finul lui Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, Marius Vecerdea, jubilează, după ce a văzut că Viorica vezi tot »

Viorica Dăncilă confirmă informația că va ajunge la DNA: ‘Iohannis și cei care flutură cătușele ar fi vrut ca mâine să mă cheme’

Direcția Națională Anticorupție (DNA) are un dosar pe numele Vioricăi Dăncilă, în urma unei plângeri depuse de către Tudor Iacov, vezi tot »

Viorica Dăncilă ȘTERGE pe jos cu Iohannis: ‘Nici de ministru nu ar fi bun’

Viorica Dăncilă, președintele PSD, a spus, joi seară, la România TV, că președintele Klaus Iohannis nu ar fi bun de vezi tot »

Olguţa Vasilescu, fotografii cu drumul express Piteşti – Craiova: De asta postez acum

Lia Olguţa Vasilescu a postat mai multe fotografii cu lucrările care se fac la drumul express Piteşti – Craiova şi vezi tot »

 

Premierul, despre cazul fetiței din Mehedinți: ‘Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina’

dancila

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că va avea în cursul zilei toate datele în ceea ce priveşte cazul fetiţei din Mehedinţi, luată de poliţişti şi un procuror din casa asistentului maternal care a crescut-o, după ce a fost adoptată de o familie care locuieşte în America. Dăncilă a precizat că, dincolo de anchetă, este important ce simte copilul şi ce se întâmplă cu el.

”Dincolo de anchetă, este important ceea ce se întâmplă cu fetiţa, ceea ce simte acest copil. Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina”, a declarat, luni, Viorica Dăncilă, referitor la cazul fetiţei de 8 ani din Mehedinţi, luată cu forţa dn casa asistentului maternal care a crescut-o.

Premierul afirmă că este necesară simplificarea adopţiei.

”Este necesară o simplificare a adopţiei, să nu mai dureze atât de mult. Eu ştiu ce înseamnă acest proiect. Eu ştiu ce înseamnă să vrei să adopţi un copil şi actele să dureze foarte mult. Ne vom ocupa şi de acest lucru”, a mai spus Dăncilă, apreciind că este bine să vadă realitatea înainte de a face şi alte afirmaţii.

Premierul a precizat că în cursul zilei de luni va avea toate datele legate de acest caz, urmând a avea o întrevedere cu ministrul Muncii.