Leul se apreciază în fața euro! Francul elveţian, la cel mai înalt nivel din ultimii 4 ani

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, luni, un curs de referinţă de 4,7231 lei/euro, în scădere cu 0,18% faţă vezi tot »

Rupere de nori în 25 de județe – Meteorologii au emis COD GALBEN de ploi torențiale

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii valabil în 25 de judeţe vezi tot »

CCR, decizie EXPLOZIVĂ după referendumul lui Iohannis: Amnistia pentru corupție NU poate fi interzisă

CCR a decis că amnistia pentru corupție nu poate fi interzisă, anunță Antena 3, astfel Constituția nu se poate modifica. vezi tot »

ROBOR, trend descendent – La cât a ajuns indicele, conform BNR

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a scăzut la vezi tot »

Reacția lui Mircea Geoană la anunțul NATO: E o provocare și o oportunitate de a reprezenta interesele Alianței

Mircea Geoană a declarat că este mândru să fie desemnat în funcția de adjunct al secretarului general al NATO și vezi tot »

 

Premierul, despre cazul fetiței din Mehedinți: ‘Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina’

dancila

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că va avea în cursul zilei toate datele în ceea ce priveşte cazul fetiţei din Mehedinţi, luată de poliţişti şi un procuror din casa asistentului maternal care a crescut-o, după ce a fost adoptată de o familie care locuieşte în America. Dăncilă a precizat că, dincolo de anchetă, este important ce simte copilul şi ce se întâmplă cu el.

”Dincolo de anchetă, este important ceea ce se întâmplă cu fetiţa, ceea ce simte acest copil. Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina”, a declarat, luni, Viorica Dăncilă, referitor la cazul fetiţei de 8 ani din Mehedinţi, luată cu forţa dn casa asistentului maternal care a crescut-o.

Premierul afirmă că este necesară simplificarea adopţiei.

”Este necesară o simplificare a adopţiei, să nu mai dureze atât de mult. Eu ştiu ce înseamnă acest proiect. Eu ştiu ce înseamnă să vrei să adopţi un copil şi actele să dureze foarte mult. Ne vom ocupa şi de acest lucru”, a mai spus Dăncilă, apreciind că este bine să vadă realitatea înainte de a face şi alte afirmaţii.

Premierul a precizat că în cursul zilei de luni va avea toate datele legate de acest caz, urmând a avea o întrevedere cu ministrul Muncii.