Secretarul general PSD, după lovitura încasată de Iohannis la CCR: ‘O victorie. Președintele statului este obligat să respecte Constituție’

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, a catalogat, miercuri, decizia Curții Constituționale drept o victorie pentru Executiv, precizând că premierul oricum vezi tot »

Viorica Dăncilă, după decizia CCR: Iohannis să semneze decretele. Vom merge în Parlament cu o nouă propunere de Guvern

Viorica Dăncilă a declarat că așteaptă ca președintele Klaus Iohannis să semneze de îndată decretele și să respecte Constituția pe vezi tot »

Iohannis primește o „lovitură” de la CCR – este obligat să revoce miniștrii

CCR a admis parțial conflictul Guvern-Președinție, au spus surse oficiale, pentru MEDIAFAX. Klaus Iohannis e obligat să revoce miniștrii demiși vezi tot »

Viorica Dăncilă, discuții cu premierul Poloniei la Palatul Victoria

Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a primit, miercuri, la Palatul Victoria, pe premierul Republicii Polone, Mateusz Morawiecki, aflat în vizită oficială în vezi tot »

Vești BUNE pentru familiile cu doi sau mai mulți copii – Senatul a adoptat programul Prima Casă

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul de lege pentru modificarea programului “Prima Casă”. Propunerea ministrului Finanțelor Eugen Teodorovici prevede reducerea cu vezi tot »

 

Prima reacție a lui Tudorel Toader după ce i-a picat pe candidații la șefia DNA: Asta a lipsit celor patru

tudorel-toader 1

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a spus luni că sfătuiește procurorii să se înscrie în număr mare la concursul pentru șefia DNA și că aceștia trebuie să întocmească un program managerial din care să rezulte măsuri de îmbunătățire a Direcției, ceea ce le-a lipsit celor patru candidați respinși.

„(pentru procurori, n.r) Același sfat pe care l-am avut și în precedent: să se înscrie cât mai mulți procurori care îndeplinesc condițiile legale și să-și facă programul managerial din care să rezulte starea de fapt actuală a DNA, din care să rezulte măsurile de îmbunătățire a activității și un grafic privind realizarea măsurilor de îmbunătățire a activității. Un program managerial obligatoriu trebuie să cuprindă radiografia autorității DNA, măsurile și graficul de realizare a respectivelor măsuri. Nu poți face o chestiune descriptivă – ce e DNA și cât de bine a funcționat până în prezent”, a declarat ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Întrebat ce anume le-a lipsit celor patru candidați respinși săptămâna trecută, ministrul a răspuns: „Tocmai am spus”.