Florin Cîțu ÎNGROAPĂ România în datorii: A împrumutat încă 1,7 MILIARDE DE EURO

Florin Cîțu intră în istoria economiei românești, fiind ministru de Finanțe care a împrumutat cei mai mulți bani în numai vezi tot »

Deputatul USR de Dolj a vorbit doar 14 minute in parlament !

Guraliv, dar doar pe internet! Deputatul USR de Dolj Adrian-Claudiu Prisnel a reușit performanța de a vorbi în Parlament mai vezi tot »

Proiectul Olguței Vasilescu prinde contur: S-a semnat contractul pentru reabilitarea primului tronson Izvarna

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 27.10.2020, al nouălea contract de execuție lucrări în cadrul ”Proiectului regional de vezi tot »

VEȘTI BUNE pentru sportivii de performanță – vor primi tichete de 150 de lei pe lună

Senatorul Bogdan Matei, fost ministru al Tineretului și Sportului, a anunțat că marți, Camera Deputaților a adoptat, în calitate de vezi tot »

Recomandări pentru gestionarea efectelor pandemiei asupra psihicului uman

Pandemia de COVID-19 a adus cu sine o serie de măsuri restrictive, menite să reducă răspândirea virusului, dar și frică, vezi tot »

 

Primăria Craiova, alături de cuplurile infertile: S-au stabilit partenerii pentru proiectul ”O șansă la viață – FIV”

gravida

În vederea implementării proiectului “O şansă la viaţă – FIV“, Serviciul Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova din cadrul Primăriei Craiova a încheiat un contract de prestări servicii cu operatorul economic – emitent de vouchere care şi-a îndeplinit obligaţia de a alege unităţi sanitare publice şi private acreditate de către Agenţia Naţională de Transplant pentru fertilizare in vitro şi farmacii, cu care a încheiat contracte de afiliere pentru perioada de implementare a proiectului.

Lista cu unităţile sanitare publice şi private acreditate de Agenţia Naţională de Transplant pentru fertilizare in vitro şi farmaciile partenere poate fi accesată pe site-ul Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova: http://www.spmscmc.ro.

Investigaţiile necesare eliberării indicaţiei de FIV vor fi suportate din bugetul propriu al cuplurilor solicitante. După eliberarea indicaţiei de FIV de la unitatea sanitară parteneră, cuplul solicitant va depune dosarul de aplicaţie până la data de 06.11.2020, orele 14:00, la sediul Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova, dosar al cărui conținut este specificat în regulament. În interval de maximum 10 zile lucrătoare de la depunerea dosarului, solicitantul va fi invitat prin scrisoare recomandată/ telefonic/ şi/sau prin email pentru comunicarea deciziei privind aprobarea sau respingerea dosarului de includere în proiect, la sediul Serviciului Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe din str. Unirii, nr. 45, Craiova.
Ulterior primirii deciziei de aprobare, semnării contractului de acordare a voucherelor, primirii voucherelor şi anterior utilizării acestora la farmaciile/ unităţile medicale afiliate, este interzis beneficiarului schimbarea farmaciei şi/ sau a unităţii sanitare pentru care a optat la înscrierea în proiect. Pentru a beneficia de facilităţile oferite de proiectul “O şansă la viaţă – FIV“, trebuie îndeplinite condiţiile specificate în cadrul Regulamentului, care poate fi accesat pe site-ul Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova: http://www.spmscmc.ro.
Informaţii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0251/533.063 sau pe mailul serviciulpublic_crese@yahoo.com.
Proiectul “O şansă la viaţă – FIV“ este inițiat de Primăria Craiova, prin Serviciul Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe Craiova și se constituie prin acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile, în valoare 13.800 lei/cuplu, sub formă de vouchere, pentru efectuarea procedurilor de fertilizare in vitro.