Ce procent pierde PNL în fiecare lună? Se vede de ce vrea alegeri cu orice preț

1%. Acesta este procentul pierdut de PNL în fiecare lună de la începutul anului, potrivit unui sondaj CURS prezentat la vezi tot »

Cum ar urma să arate echipa lui Ciolacu, la congresul PSD din 22 august

Potrivit surselor aceasta ar urma să fie echipa lui Marcel Ciolacu:  1. Marcel Ciolacu – preşedinte 2. Sorin Grindeanu – prim-vicepreşedinte vezi tot »

PSD Dolj, scrisoare deschisă către PNL Dolj: Opriți-vă din jocurile murdare!!!

Domnilor liberali, o competiție electorală dreaptă se câștigă pe teren, pentru că oamenii au dreptul să îl aleagă pe cel vezi tot »

Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

 

Primăria Craiova, măsură de urgență de teama coronavirusului – suspendă toate activităţile culturale până în 22 martie

breaking news

Primăria Craiova a anunţat, marţi, că a decis suspendarea tuturor activităţilor culturale ale instituţiilor din subordine până în 22 martie, fiind afectate, printre altele, Opera Română Craiova, Filarmonica Oltenia sau Casa de Cultură. Măsura a fost luată pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Primăria Craiova a transmis, printr-un comunicat de presă, că marţi a avut loc o şedinţă a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Craiova, fiind luate măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului. 
 
Astfel, a fost decisă amânarea sau anularea tuturor activităţilor culturale la nivelul tuturor instituţiilor de cultură din subordinea Primăriei Municipiului Craiova. Toate spectacolele şi evenimentele organizate de Opera Română Craiova, Filarmonica Oltenia Craiova, Ansamblul Folcloric Maria Tănase Craiova, Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri Craiova şi Casa de Cultură Traian Demetrescu Craiova sunt suspendate până în 22 martie.
 
De asemenea, a fost suspendată activitatea în cele nouă creşe coordonate prin Serviciul Public de Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe din Municipiul Craiova, până în 22 martie. 
 
“Primăria Craiova asigură toţi cetăţenii municipiului că este în permanentă legătură cu autorităţile ce gestionează la nivel naţional şi judeţean această situaţie şi va lua toate măsurile necesare pentru a proteja populaţia de răspândirea acestui virus. Totodată, îndemnăm populaţia să rămână calmă şi să respecte cu maximă seriozitate măsurile de prevenţie luate”, a transmis Primăria Craiova.