Mihai Fifor, despre Legea pensiilor: Avem mai multe venituri

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a anunțat că marți Legea pensiilor va fi dezbătută în comisii, iar miercuri vezi tot »

Premierul, despre cazul fetiței din Mehedinți: ‘Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina’

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că va avea în cursul zilei toate datele în ceea ce priveşte cazul fetiţei vezi tot »

Dăncilă, anunț bombă: Comisie parlamentară de anchetă pentru fraudarea alegerilor europarlamentare

Liderul interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, după ședința coaliției de guvernare PSD-ALDE, de la Parlament, că a vezi tot »

Noaptea minții – PNL vrea ca angajaţii să poată avea doar o zi de weekend, iar una să o poată lucra contra cost

Mai mulţi deputaţi şi senatori PNL au depus un proiect legislativ de modificare a Codului Muncii, astfel încât angajaţii care vezi tot »

Dăncilă: Deţinerea Preşedinţiei rotative reprezintă o confirmare a ataşamentului nostru faţă de proiectul european

Deţinerea de către România a Preşedinţiei rotative a Uniunii Europene reprezintă, după momentul aderării la UE, în urmă cu 12 vezi tot »

 

Probleme de sănătate pentru Liviu Dragnea! Codrin Ștefănescu dă ultimele informații: ‘Părerile doctorilor sunt împărțite’

dragnea

Codrin Ștefănescu, secretarul general PSD, a vorbit în emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3, despre ultimele informații despre starea de sănătate a liderului PSD.

Acesta a declarat că Liviu Dragnea ar putea avea nevoie chiar de două intervenții chirurgicale.

„Acum am plecat de la spital, sunt în mașina, am fost să-l vizitez când ne-am întors de la Brăila. Părerile doctorilor sunt împărțite, doi spun că nu ar fi nevoie de operație, alți doi spun ca ar fi nevoie de două intervenții chirurgicale și urmează ca în seara asta să ajungă la o concluzie. Liviu Dragnea este un om foarte puternic, a dus această boala pe picioare, a simțit-o la Reșita, dar s-a acutizat. La Ilfov nu a mai putut să stea în picioare.

După RMN doctorii l-au internat imediat. Acum lucrurile nu știu cât de complicate sunt, medicii vor decide câte intervenții să facă. După el ar pleca și astăzi. (…) Va trebui să stea la pat în următoarele zile, vom opri turneul în țară”, a declarat Ștefănescu.

„O să amânăm și anunțarea candidaților la europarlamentare, amânăm tot săptămâna aceasta”, a mai spus secretarul general al PSD.