Marcel Ciolacu jubilează după decizia CCR: Mă bucură că democraţia funcţionează încă în România

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, referindu-se la decizia CCR care consideră neconstituţională desemnarea lui Ludovic Orban vezi tot »

BREAKING – Curtea Constituţională a decis: Există conflict între preşedinte şi Parlament, privind desemnarea lui Orban

Curtea Constituțională a admis luni sesizarea conflictului între președintele Klaus Iohannis și Parlament privind desemnarea pentru a doua oară a vezi tot »

Marcel Ciolacu o spune clar și răspicat: PSD nu va vota niciun guvern minoritar

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că PSD nu va vota niciun guvern minoritar şi crede că trebuie intrat vezi tot »

Ciolacu, informații despre Congresul PSD în contextul în care coronavirusul amenință România

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, că, în principiu, Congresul Partidului Social Democrat se va desfășura în vezi tot »

Alertă pe Aeroportul din Craiova din cauza coronavirusului: Pasageri din Italia, așteptați de jandarmi, medici şi zeci de poliţişti

139 de pasageri care au ajuns din Italia, luni noaptea, pe Aeroportul Internaţional Craiova, au fost aşteptaţi de jandarmi, medici vezi tot »

 

Probleme de sănătate pentru Liviu Dragnea! Codrin Ștefănescu dă ultimele informații: ‘Părerile doctorilor sunt împărțite’

dragnea

Codrin Ștefănescu, secretarul general PSD, a vorbit în emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3, despre ultimele informații despre starea de sănătate a liderului PSD.

Acesta a declarat că Liviu Dragnea ar putea avea nevoie chiar de două intervenții chirurgicale.

„Acum am plecat de la spital, sunt în mașina, am fost să-l vizitez când ne-am întors de la Brăila. Părerile doctorilor sunt împărțite, doi spun că nu ar fi nevoie de operație, alți doi spun ca ar fi nevoie de două intervenții chirurgicale și urmează ca în seara asta să ajungă la o concluzie. Liviu Dragnea este un om foarte puternic, a dus această boala pe picioare, a simțit-o la Reșita, dar s-a acutizat. La Ilfov nu a mai putut să stea în picioare.

După RMN doctorii l-au internat imediat. Acum lucrurile nu știu cât de complicate sunt, medicii vor decide câte intervenții să facă. După el ar pleca și astăzi. (…) Va trebui să stea la pat în următoarele zile, vom opri turneul în țară”, a declarat Ștefănescu.

„O să amânăm și anunțarea candidaților la europarlamentare, amânăm tot săptămâna aceasta”, a mai spus secretarul general al PSD.