`Caracatița` clanului Doldurea: patronul stației GPL de la Crevedia, avere fabuloasă și încrengături incredibile

”Clanul“ Doldurea, un business total de 1,2 mld. lei în piaţa de GPL derulat prin intermediul a şase companii, patru dintre acestea vezi tot »

Încă o ‘minune’ la Caracal – Două persoane au ales să jefuiască o librărie

Două persoane necunoscute au intrat într-o librărie din Caracal, județul Olt, unde au bătut o vânzătoare și au furat 400 de vezi tot »

Soluția ‘militară’ promovată de Zelenski pierde teren: puterile mondiale promovează soluția ‘politică’ pentru oprirea războiului

Reuniunea cu privire la Ucraina, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul saudit Jeddah, la care a participat şi un emisar al vezi tot »

Scandalul Gheboasă îl bagă pe Ciolacu în ședință: Guvernul modifică legea din Codul Penal privind incitarea la ură

Guvernul ar putea aproba, joi, un proiect de lege de modificare a articolului 369 din Legea 286/2009 privind Codul penal, referitor vezi tot »

Camaraderia din Carpați: Lansatoare românești de rachete au ajuns în Ucraina

Probând cu imagini, portalul olandez Oryx susține că România a trimis Ucrainei lansatoare multiple de rachete, transportoare blindate, obuziere, mitraliere, muniţii și combustibili. Foarte vezi tot »

 

Probleme la Electrocentrala Rovinari după cutremurul de 5,7: au existat decuplări la alimentarea de servicii generale

termo-rovinari-1-800x445

Complexul Energetic Oltenia (CEO) anunţă, marţi, că, în urma cutremurului de 5,7 pe scara Richter, au existat decuplări la alimentarea de servicii generale la Sucursala Electrocentrale Rovinari, informează Agerpres.

Conform sursei citate, realimentarea a fost reluată în 20 de minute prin recuplarea transformatoarelor, iar grupurile energetice au rămas în paralel pe toată perioada şi protecţiile au funcţionat corect. “În Sucursalele Electrocentrale Turceni şi Işalniţa, precum şi în carierele miniere din cadrul CE Oltenia nu s-au înregistrat probleme în exploatare”, se arată într-un comunicat al CEO.

Drumuri verificate

În acelaşi context, Direcţia Regională Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova anunţă verificări urgente la poduri. “Directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin Petruţ, a dispus verificări imediate la toate podurile de pe drumurile naţionale din zonele afectate de cutremur”, se arată pe pagina de Facebook a DRDP Craiova.