Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

INCREDIBIL – Vaccin distribuit în cutii de pizza, la spitalul din Slobozi

La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, vaccinul anti-COVID a ajuns în cutii de pizza. Ialomița a dat startul marți, 5 ianuarie 2021, campaniei vezi tot »

Mihai Tudose, despre ‘Florin Mîțu’: Superb. Omul e de psihiatrie. Chiar nu-i spune nimeni ‘Hai, tati, pe mal, că te ia apa’?

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose, fost premier, a declarat marți la Antena 3 că Guvernul condus de Florin Cîțu este ca „Familia vezi tot »

Chinezii se mișcă repede: Au copiat vaccinurile Moderna și Pfizer BioNtech

Compania farmaceutică chineză Tibet Rhodiola Pharmaceutical a anunţat marţi că un vaccin experimental împotriva coronavirusului pe care-l dezvoltă împreună cu vezi tot »

 

Programul „Un loc de muncă pentru fiecare”

fl_urban_A5_3mmbleed_

PSD a pregătit măsuri concrete de sprijinire a populației după alegerile de pe data de 6 decembrie.

Una dintre acestea este Programul “Un loc de muncă pentru fiecare” care implică extrem de multe beneficii atât pentru angajatori, cât și pentru angajați. Vorbim despre o primă de ocupare de 600 de euro împărțită pe jumătate între angajator și angajat, cu condiția ca locul de muncă să fie menținut încă un an pe lângă perioada inițială de 12 luni. Beneficiarii acestui program pot fi tinerii NEET (aflați în situații de risc), șomerii de lungă durată, grupurile dezavantajate pe piața muncii, dar și persoanele inactive.

Totodată, aceștia vor putea beneficia de vouchere de formare profesională în valoare de 1.000 € pentru cursuri/stagii de formare prestate de unități acreditate/autorizate de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii. Nu în ultimul rând, acestora li se vor acorda prima de acomodare pe perioada desfășurării cursurilor, pentru transport, masă și cazare, de maxim 500 €. Singura condiție este ca persoanele vizate este să finalizeze aceste cursuri/ stagii.

O altă măsură importantă pentru persoanele vizate este subvenționarea cursurilor pentru școala de șoferi cu 2.500 lei pentru permisul de conducere categoria B și de 3.500 lei pentru cel de categoria A. Mai mult, vom subvenționa cu 80% cursurile pentru agronomie, agricultură și meșteșuguri, în limita a 5.000 de lei. Condițiile sunt simple. Examenul auto trebuie să fie finalizat, iar permisul de conducere să fie obținut în 12 luni de la începerea școlii. În cazul cursurilor amintite mai sus, acestea să fie finalizate, certificatele de calificare să fie obținute și, totodată, să fie realizată aplicarea la programele cu finanțare nerambursabilă.

  Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
Executat de Ilie Virgil Daniel Consulting PFA
CUI Mandatar Financiar: 11200020