Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

Prorectorul UMF candidează la CL Craiova din partea PSD

prorectorul-umf-candideaza-la-cl-craiova-din-partea-psd
Anunțul a fost făcut de Lia Olguța Vasilescu, candidat la Primăria Municipiului Craiova.

Prorectorul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, Sorin Dinescu, candidează pentru o funcție de consilier local al municipiului Craiova, din partea Partidului Social Democrat.

Prorector la al doilea mandat, fost prodecan, fost director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, Sorin Dinescu s-a alăturat echipei PSD Craiova pentru a susține proiectele din domeniul medical, precum construirea noului Spital de Pediatrie. Acesta urmează a avea șase etaje, două cu săli de operații, două de maternitate, două pentru internare copii, precum și un imens loc de joacă la parter.
Convingerea lui Sorin Dinescu este dată și de faptul că în mandatul meu de primar am reușit să construim un spital municipal nou, cu patru corpuri, dar și să reabilităm toate celelalte spitale care se află în subordinea Primăriei Craiova: Filantropia, Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș și Spitalul de Neuropsihiatrie, unități sanitare care asigură asistență medicală nu doar pentru locuitorii Craiovei, ci pentru întreaga regiune Oltenia.
Ne bucurăm să avem în echipa noastră un profesionist desăvârșit din domeniul medical, expert în atragerea de fonduri europene și cadru universitar de elită!
Copiii Craiovei au nevoie de un spital nou, îl merită, iar acesta se va face! – se arată în postarea Olguței Vasilescu.