SURSE – Florin Cîțu a EXPLODAT, în spatele ușilor închise: ar putea prelua interimatul la Sănătate

Premierul Florin Cîțu ar fi fost extrem de nemulțumit de Vlad Voiculescu, iar decizia demiterii era una luată cu mult vezi tot »

Începe războiul! Dacian Cioloș tună și fulgeră după revocarea lui Voiculescu: ‘Este absolut inacceptabil’

Începe războiul în coaliție! Liderul PLUS Dacian Cioloș reacționează dur după revocarea lui Vlad Voiculescu, susținând că modul în care vezi tot »

Tot scandalul pentru doar patru pacienţi – Evacuarea în miez de noapte de la Spitalul Foişor mai putea aştepta

Doar patru pacienți cu COVID-19 au ajuns sâmbătă la spitalul Foișor, iar transferul pacienților din unitățile de primiri urgențe către vezi tot »

SCENE INCREDIBILE Spitalul Foișor EVACUAT: Zeci de bolnavi sunt scoși afară pentru că spitalul devine suport COVID-19

Zeci de pacienți de la Spitalul de Ortopedie Foișor, din București, au fost evacuați, vineri seara, pentru că s-a decis vezi tot »

Scenariul organizatorilor de nunți: Petreceri reluate din 15 mai

Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor propune Guvernului, potrivit Antena 3, ca din 15 mai să se poată organiza din nou vezi tot »

 

Protestatarii la Palatul Cotroceni: DEMISIA!

cotro (1)

Oamenii au ieşit în stradă, pentru a treia zi la rând, în România pentru a protesta faţă de noile restricţi dispuse de autorităţi la nivel naţional în contextul pandemiei de coronavirus.

Protestatarii care s-au adunat, marţi după-amiază, în Piaţa Universităţii au ajuns în jurul orei 22.35 la Palatul Cotroceni.

Sutele de oameni au scandat: “Libertate” şi “Demisia!”

Înainte de Cotroceni, manifestanţii au mers la Ministerul de Interne, unde au cerut, de asemenea, demisia ministrului, apoi s-au deplasat în Piaţa Victoriei.

La sediul Preşedinţiei României, cei mai mulţi dintre participanţii la acţiunea de protest au stat şi au scandat circa 20 de minute, după care au început să părăsească zona.

Manifestaţia a fost paşnică şi fără incidente, cu excepţia unui moment în care doi protestatari au fost ridicați de jandarmi pentru a fi legitimați.