O serie de lideri PNL s-au opus categoric variantei PSD de creștere a pensiilor, în ședința conducerii liberale desfășurată miercuri vezi tot »

Mircea Geoană: NATO a ridicat nivelul de vigilență pe întreg flancul estic, inclusiv în România

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut joi, 16 noiembrie, o declaraţie de presă referitoare la  explzia din vezi tot »

Primele semne că occidentul și SUA încep să se sature de pretențiile lui Zelenski

Responsabilitatea pentru incidentul din Polonia, unde doi oameni au murit după explozia unei rachete rătăcite lansate în războiul Rusiei cu vezi tot »

Casa Albă îl contrazice din nou pe Zelenski: Explozia din Polonia ‘a fost, cel mai probabil, rezultatul unei rachete antiaeriene ucrainene’

Administraţia Joseph Biden a reafirmat, miercuri seară, că nu există niciun indiciu care să contrazică ipoteza preliminară a autorităţilor din vezi tot »

Incident Polonia | Se activează articolul 4 din Tratatul NATO? Ce presupune acesta

Activarea Articolului 4 din Tratatul NATO de către Polonia ar duce la consultări oficiale ale aliaţilor. Articolul acoperă scenariul în vezi tot »

 

PSD a început asaltul pentru Cotroceni: ‘Începutul sfârșitului pentru turbulența de dreapta va începe când premier va deveni Ciolacu’

psd

Vicepremierul Sorin Grindeanu a declarat joi, la conferința de alegeri PSD Dâmbovița, că stânga trebuie să dea Președintele României după 2o de ani de absență de la Cotroceni și că „turbulența de dreapta” va începe să se termine când social-democrații vor prelua de la PNL, în luna mai, funcția de premier.

„România are nevoie de un preşedinte de stânga. De 20 de ani facem experimente cu preşedinţi de dreapta. De 20 de ani, aşa la o ritmicitate de cinci ani, domnii care susţin sau au susţinut preşedinţii de dreapta îi vedeţi în ultimul an, în ultimii doi ani, cum se distanţează de cei pe care i-au susţinut chiar ei. Vedeţi acum că cei mai mari critici ai preşedintelui Klaus Iohannis sunt nişte domni care ne spuneau în 2014, când a fost campania cu Victor Ponta sau în 2019, cât de bun este faţă de candidatul nostru. Acelaşi lucru s-a întâmplat în 2004, când ne explicau aceiaşi domni cât de bun este Traian Băsescu faţă de Adrian Năstase. Sunt primii care acum încep să înjure la oamenii pe care ei i-au susţinut. Eu cred că toată această turbulenţă de dreapta trebuie să se încheie. Începutul sfârşitului pentru aceşti domni, eu cred că va începe în luna mai, când prim-ministru al României va deveni Marcel Ciolacu”, a declarat Grindeanu.