RECORD! 555 de cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, că în România a fost depășit pragul de 30.000 de îmbolnăviri, după ce vezi tot »

Marcel Ciolacu a răbufnit la adresa Guvernului Orban: ‘Naște un alt zombi legislativ și ne impune dezbatere în regim de urgență’

Guvernul Orban naște un alt zombi legislativ, a spus, marți seara, președintele PSD; Marcel Ciolacu, despre proiectul de lege al vezi tot »

ULTIMA ORĂ: Aproape 400 de noi cazuri de COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 397 de noi cazuri vezi tot »

Economia României, cu un picior în groapă: Ministerul Finanţelor iese să se împrumute în dolari de pe pieţele internaţionale

Ministerul Finanţelor a ieşit marți din nou pe pieţele internaţionale pentru a se împrumuta, precedenta astfel de operaţiune fiind încheiată vezi tot »

PSD șterge pe jos cu ministrul Dezvoltării: ‘Marea familie liberală din administraţie, patronată de ministrul Grindă, a blocat ţara’

Social-democraţii au transmis că moţiunea simplă la adresa ministrului Dezvoltării Ion Ştefan, zis şi „Grindă” este împotriva modelului PNL de vezi tot »

 

PSD, acuzații DURE la adresa PNL: ‘Cea mai mare capcană pentru alegători! Nu vor să dea socoteală pentru anularea unor măsuri sociale’

PSD-Sigla

PSD a transmis, joi, că alegerile anticipate sunt cea mai mare capcană a PNL pentru alegători. ”Nu vor să dea socoteală pentru anularea unor măsuri sociale adoptate de PSD”, au transmis social-democraţii.

”Anticipatele sunt cea mai mare capcană a PNL pentru alegători! Nu vor să dea socoteală pentru anularea unor măsuri sociale adoptate de PSD”, au transmis, joi social-democraţii.

Potrivit acestora, PNL vrea doar ”să obţină votul cetăţenilor înainte de termenele la care ar trebui să aplice aceste măsuri”.

”Vor alegeri înainte de 1 septembrie, când ar trebui să majoreze punctul de pensie cu 40% şi să crească salariile profesorilor (care nici nu sunt prinse în buget!), şi înainte de 1 iulie, când au amânat plata alocaţiilor dublate pentru copii (deşi au bani în buget să le plătească chiar din acest moment!)”, a mai transmis PSD.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a criticat, în repetate rânduri, intenţia PNL de a demara procedura pentru declanşarea alegerilor anticipate spunând, printre altele, că ”alegerile anticipate reprezintă o temă falsă, care nu face parte din agenda românilor”.

În plus, Marcel Ciolacu a afirmat că Ludovic Orban ”nu va mai fi premier niciodată”, mai ales că ”toată lumea încearcă să scape de el”.