ALERTA meteorologilor: Cod portocaliu de ploi torențiale

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, duminică, avertizarea de ploi torențiale, în nouă județe fiind cod portocaliu. Potrivit ANM, instabilitatea vezi tot »

Proteste împotriva Legii carantinării, în Piața Victoriei

Frontul Civic Unit anunță un protest, în Piața Victoriei, începând cu ora 18.00, împotriva Legii carantinării. La proteste și-au anunțat vezi tot »

Focar de COVID-19 la centre de plasament din DOLJ

Un număr de 15 persoane din cadrul DGASPC Dolj, dintre care șapte copii din centre de plasament și opt angajați, vezi tot »

ITM, amenzi pentru HORECA. Lia Olguţa Vasilescu: Ştim ce faceţi. Opriţi-vă!

Lia Olguţa Vasilescu a criticat-o dur pe Violeta Alexandru pentru amenzile pe care ITM le dă sectorului HORECA.  “Nebunie aseară vezi tot »

Prețurile la raft au luat-o razna

Produsele de igienă şi cosmetică, mălaiul şi fructele proaspete s-au scumpit cel mai mult în iunie faţă de luna mai. vezi tot »

 

PSD: Care este noua farsă liberală? România este în zodia IohanNICHT

bomba

PSD a transmis, luni, că ”redeschiderea grădiniţelor devine noua farsă liberală”, având în vedere că normele sanitare pentru deschiderea acestora nu au fost publicate deocamdată. ”Pentru copii şi familiile lor, România este în zodia IohanNICHT!”, au transmis social-democraţii, afirmând că le-a fost greu liberalilor să-i pună la aceeaşi masă pe Nelu Tătaru, Monica Anisie şi Violeta Alexandru.

”Iohannis anunţă că de azi se redeschid gradiniţe şi afterschooluri, Orban face şedinţă de Guvern, iar rezultatul este tipic liberal: nimic. Sute de mii de părinţi au aşteptat zile la rând normele care nu mai apar. E şi greu să apară cu un profesor pus ministru doar să comită dezacorduri”, a transmis, luni, PSD.

Social-democraţii afirmă că ”tradus în română, n-au putut da norme de aplicare fiindcă trebuiau să se aşeze la aceeaşi masă trei liberali, Anisie, Tătaru şi Violeta Alexandru”.

”Ministrul Sănătăţii are o preocupare exclusivă, mega-licitaţia de măşti, ministrul Muncii trăieşte în obsesia ei bolnăvicioasă – concedierile, că de construit locuri de muncă PNL nu e în stare. De fapt, acesta este stilul guvernării PNL, promitem ajutor pentru companii, măşti pentru nevoiaşi, spitale redeschise pentru bolnavi, dar nu livrăm nimic. Copiii sunt acum la rând pe lista victimelor liberale, mai ales că, la Cotroceni, legea dublării alocaţiilor se umple de praf. Pentru copii şi familiile lor, România este în #zodia IohanNICHT”, a mai transmis PSD.

Guvernul a decis că din 15 iunie se pot deschide creşele, grădiniţele şi after-school-urile, însă normele sanitare pentru deschiderea acestora în siguranţă nu au fost publicate.