Autoritățile sunt în alertă – Cum arată traseul italianului bolnav de coronavirus? Bărbatul a intrat în contact cu zeci de oameni din momentul în care a ajuns în Oltenia

Autoritățile au stabilit traseul italianului bolnav de coronavirus în România. Bărbatul infectat cu coronavirus a intrat în contact cu zeci vezi tot »

Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier. Când va ajunge echipa PSD la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele politice la consultări. Delegaţiile PNL, PSD şi USR vor fi primele care vezi tot »

Ședință CSAT pe tema coronavirusului

Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri de la ora 14.00, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), tema principală vezi tot »

Marcel Ciolacu a făcut anunțul înainte de consultările de la Cotroceni: PSD susţine guvern de specialişti sau de uniune naţională

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că partidul susţine un guvern “de specialişti” sau este dispus să facă parte vezi tot »

MAE confirmă: Cât a stat italianul în CRAIOVA. ”A avut întâlniri de afaceri”

MAE a transmis informații oficiale despre italianul confirmat cu coronavirus, după ce a fost în România la soția sa, la vezi tot »

 

PSD devoalează planul PNL: alegerile anticipate înseamnă austeritate

PSD-Sigla

PSD susţine că alegerile anticipate înseamnă austeritate, întrucât Programul de guvernare depus în Parlament de Guvernul Orban 2 nu conţine nimic despre majorarea punctului de pensie cu 40% şi nici despre dublarea alocaţiilor.

”Este oficial! PNL nu va majora punctul de pensie cu 40% de la 1 septembrie şi nici nu va dubla alocaţiile de la 1 august! Programul de guvernare depus în Parlament de Guvernul Orban 2 nu conţine nimic despre aceste două măsuri!”, arată PSD, marţi, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Social-democraţii afirmă că, în aceste condiţii, este clar că PNL vrea alegeri anticipate. ”E clar de ce vor anticipate! Se apropie data la care pensionarii şi părinţii se vor convinge că PNL i-a minţit. Anticipate = Austeritate”, a mai scris PSD.