PSD, apel către Guvernul Orban în plină criză: ‘să lase de-o parte orgoliile politice și să treacă la treabă!’

Partidul Social Democrat face un nou apel către Guvernul PNL după avertismentul lansat de ONU, OMS și Organizația Mondială a vezi tot »

Au rămas pe drumuri în plină criză: Sute de angajați ai unei fabrici din Craiova, disponibilizați

Aproximativ 230 de angajaţi ai unei fabrici din Craiova, care produce generatoare de curent, au fost disponibilizaţi, începând de marți. vezi tot »

AUSTERITATE? Klaus Iohannis, mesaj pentru Guvernul Orban: ‘E nevoie de o reevaluare a veniturilor și a cheltuielilor’

Guvernul nu trebuie să se limiteze la o simplă rectificare bugetară, ci va trebui să facă o analiză cuprinzătoare, și vezi tot »

ALERTĂ – Încă o lună de stare de urgență în România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că “va fi nevoie de prelungirea stării de urgenţă”. În acest sens, şeful statului vezi tot »

ALERTĂ – Încă 193 de persoane diagnosticate cu COVID-19 în România. Bilanţul îmbolnăvirilor se ridică la 4.057

Încă 193 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, bilanţul îmbolnăvirilor ridicându-se la 4.057, conform datelor anunţate luni de autorităţi. vezi tot »

 

PSD devoalează planul PNL: alegerile anticipate înseamnă austeritate

PSD-Sigla

PSD susţine că alegerile anticipate înseamnă austeritate, întrucât Programul de guvernare depus în Parlament de Guvernul Orban 2 nu conţine nimic despre majorarea punctului de pensie cu 40% şi nici despre dublarea alocaţiilor.

”Este oficial! PNL nu va majora punctul de pensie cu 40% de la 1 septembrie şi nici nu va dubla alocaţiile de la 1 august! Programul de guvernare depus în Parlament de Guvernul Orban 2 nu conţine nimic despre aceste două măsuri!”, arată PSD, marţi, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Social-democraţii afirmă că, în aceste condiţii, este clar că PNL vrea alegeri anticipate. ”E clar de ce vor anticipate! Se apropie data la care pensionarii şi părinţii se vor convinge că PNL i-a minţit. Anticipate = Austeritate”, a mai scris PSD.