Decizii BOMBĂ în CEx – Ana Birchall zboară de la Justiție! Cine sunt propunerile de miniștri la Interne, Educație și Justiție

 CEx al PSD a stabilit ca Dana Gîrbovan să fie propusă la Ministerul Justiției, Mihai Fifor la conducerea MAI, iar vezi tot »

CEx la PSD – Ce subiecte discută social-democrații înainte de marele Congres

Social-democrații se reunesc vineri, la Parlament, de la ora 12.00, în ședința Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre vezi tot »

Ministrul Finanțelor îl nimicește pe liderul senatorilor PNL: ‘Este jignitor cum unii frustrați și ratați sunt tolerați de partid’

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, miercuri, cu referire la senatorul PNL Florin Cîțu, că este dăunător și jignitor vezi tot »

Veste URIAȘĂ pentru persoanele cu dizabilități – Ce proiect va aproba premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat un proiect privind realizarea unei vezi tot »

Guvernul va aproba aproape milioane lei pentru sistemul electronic al Registrului Comerțului

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va aproba, printr-o hotărâre de Guvern, cheltuielile necesare implementării sistemului electronic integrat al vezi tot »

 

PSD Dolj își propune să rupă tot la europarlamentare. Locul I la numărul de voturi pentru PSD

54257147_645453172558325_6787185312897433600_n

În interiorul PSD este o adevărată competiție între organizații care să obțină cel mai mare număr de voturi pentru partid la alegerile europarlamentare.

PSD Dolj este cu atât mai motivat cu cât președintele organizației este și candidat pe un loc fruntaș pe lista social-democraților pentru alegerile din 26 mai. În acest sen, liderii celor 170 de organizații locale ai PSD Dolj s-au retras în acest week-end la Herculane pentru a pune la punct strategia câștigătoare.

Dovada că PSD Dolj nu glumește și că își propun un număr record de voturi stă statistica oficială de la precedentele alegeri europarlamentare cand PSD Dolj a fost singura organizație social-democrată care a obținut peste 100.000 de voturi în condițiile unei rate scăzute la vot la acel scrutin  - VEZI AICI.

”In acest Weekend are loc, la Herculane, întrunirea președinților și secretarilor celor 170 de organizații locale ale PSD CRAIOVA, a biroului permanent și consilierilor locali Craiova, in vederea stabilirii strategiei de campanie pentru alegerile europarlamentare. Suntem mobilizați sa câștigam cu un scor foarte mare, dat fiind ca Doljul are un candidat, in persoana lui Claudiu Manda.”, anunță pe pagina sa de Facebook, deputatul Olguța Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD în plan național.