Primarul Capitalei Gabriela Firea, operată de urgență

Primarul General Gabriela Firea a fost supusă, în cursul nopții trecute, unei intervenții chirurgicale pentru remedierea unei afecțiuni a aparatului vezi tot »

Klaus Iohannis ‘drege busuiocul’ după gafa cu moldovenii: ‘Am spus că suntem națiuni diferite, nu popoare diferite. Sunt sigur’

Președintele Klaus Iohannis a declarat recent, referindu-se la posibilitatea unirii României cu Republica Moldova, că „atunci când ambele popoare vor hotărî că vor vezi tot »

Premierul Viorica Dăncilă pleacă în SUA

Prim-ministrul Viorica Dăncilă va întreprinde o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 23-26 martie 2019 pentru a participa vezi tot »

Un europarlamentar PSD îl nimicește pe Iohannis: E decis să calce Constituţia în picioare, participând la acţiunile electorale ale PNL

Eurodeputatul PSD Claudia Țapardel a afirmat vineri că preşedintele Klaus Iohannis ”e decis să calce Constituţia în picioare”, pentru că vezi tot »

Liviu Dragnea a ieșit din spital – Ce a făcut liderul PSD imediat după externare

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat, pentru Mediafax, că Liviu Dragnea s-a externat din spital, deși, susține el, vezi tot »

 

PSD Dolj își propune să rupă tot la europarlamentare. Locul I la numărul de voturi pentru PSD

54257147_645453172558325_6787185312897433600_n

În interiorul PSD este o adevărată competiție între organizații care să obțină cel mai mare număr de voturi pentru partid la alegerile europarlamentare.

PSD Dolj este cu atât mai motivat cu cât președintele organizației este și candidat pe un loc fruntaș pe lista social-democraților pentru alegerile din 26 mai. În acest sen, liderii celor 170 de organizații locale ai PSD Dolj s-au retras în acest week-end la Herculane pentru a pune la punct strategia câștigătoare.

Dovada că PSD Dolj nu glumește și că își propun un număr record de voturi stă statistica oficială de la precedentele alegeri europarlamentare cand PSD Dolj a fost singura organizație social-democrată care a obținut peste 100.000 de voturi în condițiile unei rate scăzute la vot la acel scrutin  - VEZI AICI.

”In acest Weekend are loc, la Herculane, întrunirea președinților și secretarilor celor 170 de organizații locale ale PSD CRAIOVA, a biroului permanent și consilierilor locali Craiova, in vederea stabilirii strategiei de campanie pentru alegerile europarlamentare. Suntem mobilizați sa câștigam cu un scor foarte mare, dat fiind ca Doljul are un candidat, in persoana lui Claudiu Manda.”, anunță pe pagina sa de Facebook, deputatul Olguța Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD în plan național.