Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

PSD Dolj, scrisoare deschisă către PNL Dolj: Opriți-vă din jocurile murdare!!!

psd dolj

Domnilor liberali, o competiție electorală dreaptă se câștigă pe teren, pentru că oamenii au dreptul să îl aleagă pe cel mai bun dintre candidați. Într-o țară cu o democrație consolidată, alegerile libere nu se câștigă în sala de judecată.

Să nu uităm că am mai văzut acest film, când pe aceeași speță, lui Klaus Iohannis, declarat de ANI incompatibil, instanța îi admitea contestația, iar altor primari nu.

Azi istoria se repetă, și în alte județe, Arad, Argeș, în localitatea Buftea (vezi cazul candidaților liberali Farcașiu Florin, Purcaru Gheorghe, Socol Gheorghe) instanțele resping contestațiile la adresa candidaților liberali și sunt lăsați să candideze, iar la Dolj, candidaților PSD li se ia acest drept.

Știți foarte bine că deciziile ANI și ale instanțelor de judecată nu le-au interzis dreptul să candideze, și nu aveți căderea, nici morală și nici legală, de a lua cuiva dreptul de a candida .

Opriți-vă din aceste jocuri murdare!!!

Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, a trecut prin aceeași situație, și după ce instanța l-a declarat definitiv incompatibil, a mai stat 1 an, o luna si patru zile, în Parlamentul României, pânăcând decizia definitiva și irevocabila a Înaltei Curți de Casație si Justiție să fie pusăîn aplicare, doar pentru că se ruga de parlamentari și conducerea Camerei Deputaților să nu pună pe ordinea de zi eliberarea sa din funcție.

Cum se face că toate instanțele din țară au respins acest tip de contestații, și doar la Dolj au fost admise?

Se judecă după alte legi la Dolj?

P.S.: PSD DOLJ nu contestă candidatura candidatului PNL DOLJ la primăria comunei SĂLCUȚA deși are o decizie judecătorească de închisoare cu suspendare, tocmai pentru că noi respectăm dreptul cetățenilor de a-și alege edilul.