Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

PSD îl BAGĂ ÎN CORZI pe Iohannis: Nu are în spate steagul PNL, ci steagul României

iohannis-lazar

Președintele Klaus Iohannis să își reamintească faptul că în spate nu are steagul PNL, ci steagul României, să respecte regulile democrației, iar pentru asta să desemneze un premier din partea PSD, transmite liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis, conform Mediafax.

„Solicităm imperativ președintelui să lase jocurile de culise care deja au dus România în situația dezastruoasă de astăzi și să respecte voința electoratului, să conștientizeze că este șeful unui stat aflat în criză profundă, că s-a încheiat campania electorală. Solicităm să își reamintească faptul că în spate nu are steagul PNL, ci steagul României, să respecte regulile democrației, iar pentru asta să desemneze un premier din partea PSD. Cu siguranță, doctorul Rafila își va putea construi o majoritate, fiindcă există parlamentari raționali în aproape fiecare partid reprezentat în viitorul Parlament”, transmite Alfred Simonis.