Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

Tramvaie și autobuze noi în Craiova, din fonduri europene

17 tramvaie moderne și 30 de autobuze electrice vor completa flota craioveană de mijloace de transport public. Primele mijloace moderne vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu conduce detașat în sondaje

Conform cotidianul.ro, Lia Olguța Vasilescu conduce în topul preferințelor electoratului cu 49%. Pe locul doi e Antonie Solomon cu 20%, vezi tot »

Cosmin Vasile, propunerea PSD Dolj la Consiliul Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Dolj. ” Vă mulțumesc pentru vezi tot »

 

PSD: Incidentul de la conferinţa „ministrului Şomajului” Violeta Alexandru ne arată dubla măsură a autorităţilor în guvernarea PNL

PSD-Sigla

Social-democraţii au transmis, luni, că incidentul de duminică de la conferinţa de presă a „ministrului Şomajului” Violeta Alexandru relevă dubla măsură a guvernării PNL. PSD susţine că poliţia e dispusă să amendeze un pensionar care îşi cere drepturile, însă nu a făcut nimic în privinţa lui Rareş Bogdan care a organizat o petrecere pentru fiica lui, la un restaurant din Cluj.

„Incidentul de ieri (duminică – n.r.), de la conferinţa Ministrului Şomajului, Violeta Alexandru ne arată dubla măsură a autorităţilor în Guvernarea PNL. Pe de o parte, desant de poliţişti şi amenzi usturătoare la un pensionar obişnuit care şi-a strigat revolta faţă de Guvernul PNL pentru că i-a tăiat din drepturile câştigate prin Legea pensiilor”, au transmis social-democraţii, luni, pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată mai spune că guvernarea PNL muşamalizează anumite evenimente, atunci când vine vorba de politicieni care fac parte din partid.

„Pe de altă parte, cercetări muşamalizate, fără amenzi, fără sancţiuni, la banchetul cu interlopi al lui Rareş Bogdan, prin care s-au încălcat flagrant restricţiile privind evenimentele private şi funcţionarea restaurantelor. De ce credeţi că Poliţia nu l-a amendat nici până azi pe Rareş Bogdan, dar i-a aplicat prompt o amendă pensionarului care a protestat?”, a conchis sursa menţionată.

Un incident a avut loc, duminică, în timpul unei conferinţe de presă a Ministrului Muncii, Violeta Alexandru, după ce un pensionar recalcitrant a intrat în faţa jurnaliştilor şi a ministrului, strigând că vrea să i se mărească pensia, ameninţând ministrul şi jignind şi alte persoane prezente. Ministrul Violeta Alexandru a încercat să îl calmeze, iar în cele din urmă s-a văzut nevoită să întrerupă conferinţa de presă pentru a discuta personal cu bărbatul, dar nu înainte de a spune că „PSD se foloseşte de necazurile oamenilor” şi că „PSD foloseşte oamenii”.